reklama

Wieści od cieżarówek

reklama
Dziewczyny również życzę samych wspaniałości i radości w święta... tym, które tulą już swoje maleństwa niech zapamiętają każdą cudowna chwilę a tym, które czekają na swoje cuda, żeby przyszły do nich zdrowe i o czasie. Buziaki
Kairko GRATULUJĘ
OOO właśnie zobaczyłam, ze mi suwaczek strajkuje.. jestem w 24t3d ciekawe czemu. Buziaki

Ostatnia edycja:
Kaira?? O Ty łobuzie jeden!:-D Po prostu padłam - niech krzyczy, niech się wydziera, znaczy płuca zdrowe ma. Chyba nie musze dodawać szablonowego "wesołych Świąt"... Masz wyczepiste święta, mimo że w szpitalu.

Witam się świątecznie. Wiem, że nie jestem z Wami regularnie ale jak tylko mogę to Was podczytuję.
Wpadłam tylko życzyć Wam zdrowych, spokojnych i radosnych świąt i czego tylko sobie życzycie kochane mamuśki.
Kobietki we wtorek dowiedziałam się, że noszę pod serduchem mężczyznę. U mnie wszystko ok no i w końcu mój brzuch zaczął rosnąć.

Zaliczkę na faceta, maruszka, zaliczkę. Mężczyzna to będzie za jakichś lat 20 na szczęście, a za nim to nastąpi będzie bajkowy etap słodkiego dzieciaczka. I chwała Bogu bo gdyby faceci rodzili się od razu dorośli, liczba dzieciobójstw byłaby porażająca.:-D Gratuluję z całego serca rozpoznania płci, widzę że prawie połówka na suwaczku - super!

A mnie humorek wraz z bólem piersi wrócił. Widocznie Pasożyt wziął sobie chwilę wolnego od dokuczania matce i pewnie nie wie (albo i wie i tym bardziej kombinuje:eek:) że to dopiero daje mi w kość. Ja mu nagadam jak tylko go dorwę!

Dziewczynki Wesolych Swiat zycze:-)

Kaia gratulacje!!!Super prezent na swieta...

A my kolejna Wigilie sami bo jak tesciowa glupia to co zrobic...

W kazdym razie sie nie smuce bo jest Julia i to moj najwiekszy prezencik:-)

No moze troche mi zal,ze mojej rodziny nie ma,ale napewno polaczymy sie na skypie.

Buziole dla was i trzymajcie sie ciepelko

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry