ola**
Fanka BB :)
Agnieszka niunio ucałowany
a Ty Juleczce dałabyś ziemi pojeść
ewela ale niebieściutki książe
Aga najważniejsze,ze wyjechała! z plamieniami na pewno jest tak jak mówisz.najwazniejsze,ze spokojna jesteś.no i w ogóle super,ze ostatnio jesteś z nami
co do opuchlizny pamiętacie jak mi suwak w bucie poszedl bo nie przewidzialam,ze mam grube łydki
teraz jak patrzę to dopiero widzę,że faktycznie musialybyc mozno opuchnięte
a dziś pierscionek chcialam włożyc i to był głupi pomysł bo ledwo zdjęłam.jednal muszę z tym poczekać, bo kg robią swoje
JUluś faktycznie dzielny był na tych wizytach,dziś u ciotki było najgorzej, bo mają psa i sczekał .nowy odgłos dla małego,ale bez płaczu się obyło choć widzialam,ze się bał na początku.
a wczoraj byłam u taty i popłakałam, bo mój piesek już marnie wygląda
z tym jedzeniem słabiutko,nadal kroplówki i tak już będzie do końca.przeraża mnie,że to już koniec ,pożegnanie właściwie
i mimo, iż to pare miesięcy jest tak źle nie moge się z tym pogodzić,że w końcu nadejdzie ten najgorszy dzień.wczoraj go głaskałam i płakałam.a teraz oczywiście tez się załzawiłam
a Ty Juleczce dałabyś ziemi pojeść
ewela ale niebieściutki książe
Aga najważniejsze,ze wyjechała! z plamieniami na pewno jest tak jak mówisz.najwazniejsze,ze spokojna jesteś.no i w ogóle super,ze ostatnio jesteś z nami
co do opuchlizny pamiętacie jak mi suwak w bucie poszedl bo nie przewidzialam,ze mam grube łydki
a dziś pierscionek chcialam włożyc i to był głupi pomysł bo ledwo zdjęłam.jednal muszę z tym poczekać, bo kg robią swoje
JUluś faktycznie dzielny był na tych wizytach,dziś u ciotki było najgorzej, bo mają psa i sczekał .nowy odgłos dla małego,ale bez płaczu się obyło choć widzialam,ze się bał na początku.
a wczoraj byłam u taty i popłakałam, bo mój piesek już marnie wygląda

Tata zamiast do nich pojechac, powiedział zeby oni przyjechali wiec lipa z wypoczynku