reklama

Wieści od cieżarówek

kochane dużo dużo zdrówka dla was i waszych dzieciaczków . Spełnienia najskrytszych marzeń, jak najmniej zmartwień , wiele radości z pociech, mężów chociaż czasami potrafią dopalić (mężowie oczywiście)szampańskiej zabawy , pogodnego i hucznego wejścia w nowy 2011 rok i wogóle wszystkiego co najlepsze
życzą
aga z glorią

reklama
No i mamy Nowy Rok:-)

Wszystkiego Najlepszego kochane dla Was i waszych dzieciatek.

Zyczy Agnieszka i Julka.

Ps.Moje dziecie wiedzialo,ze dzis Sylwester i chcialo doczekac plonocy-hehe.
A tyk serio zasnela mi dopiero o 23.20...

Wstawać!!! Nowy Rok mamy, czyste karty i w ogóle wszystko zaczynamy od nowa! Ja wiem Was cfffaniary nie ma jeszcze kto obudzić ha, ale to się już nie długo zmieni i sprawiedliwości stanie się zadość :-D:-D:-D

Witam w Nowym Roku!!!!

Lilli ja już nie śpię:-)
wiecie co pierwsza , rzecz która zrobiłam o północy? Rozpłakałam się jak bóbr ,że wytrwałam do stycznia:happy2: i pogłaskałam synka i powiedziałam " Że jak mu się znudzi to może już wyjść";-) Hihihi będę mamą 2011.

Julitka gdzie jesteś?

A pies mój przeżył koszmar nawet leki na uspokojenie mu nic nie pomogły chyba w następnym roku będzie miał zastrzyk bo mi go szkoda.

Szczęśliwego Nowego roku!!!!

Witam Was Ciężarówki
Stycznióweczki na porodówki zapraszam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wypłakałam się za wszelkie czasy oczywiście ze szczęścia że w końcu się udało:)Mam rok starsze dzieciątko niż maiło być, i 2010 skończył sie idealnie:)
Martusionku czasem zastrzyk nie pomoże:( mój pies na nic nie reaguje, po tabletkach.

hello :-)
ja sie witam i zmykam sie szykowac na obiad do mamy :-p
lili faktycznie juz skonczyl mi sie 35 tc :szok::szok::szok: i jestem w takim szoku jak ty ;-)
buziaczki dla wszystkich :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry