ola**
Fanka BB :)
alicja dziękuję
a co do lezaczka szukalam takiego zeby byl plaski pod pleckami a nei wyginal w łuk.Mysza ma tez taki.wibrowania nie probowalam bo nei mam bateri
wiolka nie pomoge w kwesti co nalezy,ja bym sluchala raczej gin bo powinien wiedziec co robic pod koniec ciazy.a antybiotykow nie biore, ale z drugiej str jednak drogi rodne wazna sprawa, bo maluch musi sie przecisnac tamtedy.moze tak jak kisikz mowi powtorz badanie po prostu.
karollcia a Tymus wie o ciazy?bo wylecialo mi z glowy.na cpp pisalas ze chce siostrzyczke al eto chyba wczesniej
wiolka nie pomoge w kwesti co nalezy,ja bym sluchala raczej gin bo powinien wiedziec co robic pod koniec ciazy.a antybiotykow nie biore, ale z drugiej str jednak drogi rodne wazna sprawa, bo maluch musi sie przecisnac tamtedy.moze tak jak kisikz mowi powtorz badanie po prostu.
karollcia a Tymus wie o ciazy?bo wylecialo mi z glowy.na cpp pisalas ze chce siostrzyczke al eto chyba wczesniej

I minus 5 
ogoladali jeszcze cztery inne i nasz najlepszy ( nie dziwie sie wsio po robione piko polo). My wczoraj postanowilismy po komisach po jezdzic poki meza w domu mam w sumie to chcielismy na marki po patrzec i po myslec co kupic a my kupilismy ale od prywatnego goscia
nigdy jeszcze tak szybko wszystko nie poszlo. Padnieta bylam wczoraj na maksa. Maz to chyba latal bedzie ze szczescia a niech ma na cierpial sie z ta swoja glowka... ale juz sie ladnie goi. Nawe juz nie protestowalam ze naped na 4kola i silnik troche duzy - facet sie tlumaczy ze to rodzinne auto bo kombi. Nic biore sie za sprzatanie i postaram sie was doczytac pozniej Pozdrawiam.