reklama

Wieści od cieżarówek

reklama
Hej dziewczyny, mam do was takie pytanie może któraś orientuje się w temacie, od kilku dni strasznie bolą mnie plecy na wysokości płuc najbardziej przy głębokim wdechu, lekarz rodzinny twierdzi że to jakieś bóle od kręgosłupa i przypisał mi maść bursztynową ale nie wiele pomaga, co jeszcze można stosować na takie dolegliwości????

cześć kochane...

martusionek syn śliczny!!! jaka fajna róznica ze zdjęcia na suwaczku a teraz łał jak ten czas leci.......

kłaczek, karolcia no mi Szymon też codziennie od 22 zaczyna szaleć dzisiaj w nocy przegiął troche bo usnełam przed 3 rano dopiero wykończona byłam popił czy co:-D
Karolcia też wybrałas imię piękne jak ja:-)

Buziaki kochane!!!!!

Hej dziewczyny, mam do was takie pytanie może któraś orientuje się w temacie, od kilku dni strasznie bolą mnie plecy na wysokości płuc najbardziej przy głębokim wdechu, lekarz rodzinny twierdzi że to jakieś bóle od kręgosłupa i przypisał mi maść bursztynową ale nie wiele pomaga, co jeszcze można stosować na takie dolegliwości????
U mnie nic takiego się nie pojawiło albo nie pamiętam. Nie pomogę, ale na wszelkie bóle w ciąży pomaga Apap i smarowanie Amolem jest bezpieczne, może natrzeć plecy Amolem? :sorry:

Dzięki Lijianna zaraz wyśle swojego mężula do apteki, w tej ciąży ciągle mnie coś dopada, no ale najważniejsze zę maluszek ma się dobrze ;-)
Kasiuleczka31 - może jeszcze skontaktuj się z dr, może on coś podpowie. Ja przez całą ciąże byłam przeziębiona, katar ustąpił w czerwcu, rodziłam początek sierpnia ;-) Na co miesięcznej wizycie słyszałam z ust pana dr "co tym razem?" a ja chora, opryszczka, oparzenie itp. Jedna wizyta była co nie było do czego się doczepić, a on i tak mi wagę wytknął :-p

Jankesowa, i oby Gracjankowi tak zostało ze spaniem :-) Szymek był grzeczny i ułożony jeśli chodzi o spanie do chwili skończenia 6,5 miesiąca kiedy to zaczęły się pojawiać pierwsze nocne wariacje ;-)

Jakby kogoś to ciekawiło, to melduję, że nadal jestem 2w1 ;-)
Trafił mi się uparciuch, nie ma co... chyba po tatusiu...;-)
Już nie wiem co mam ze sobą zrobić, to czekanie mnie wykańcza...

Buźki dla wszystkich!

reklama
Kłaczek - ja już wszystko robię, co mogę, cały czas w ruchu, spacerki, krzątanie się po domu, seksik...nad olejem się zastanawiałam, ale podobno to jest tak, że nie pomoże nie zaszkodzi, ale może w końcu przejdę się po niego do apteki....Pierwotny termin, taki wyliczony przez gina to był na 18, czyli wczoraj, ale na usg i wg kalkulatorów ciążowych wychodziło na 16.
Kurczę tak bym chciała być już na święta z Małą domu, jak do środy, czwartku się nie urodzi, to niestety w święta, albo po świętach czeka mnie szpital...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry