Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

U mnie nic takiego się nie pojawiło albo nie pamiętam. Nie pomogę, ale na wszelkie bóle w ciąży pomaga Apap i smarowanie Amolem jest bezpieczne, może natrzeć plecy Amolem?Hej dziewczyny, mam do was takie pytanie może któraś orientuje się w temacie, od kilku dni strasznie bolą mnie plecy na wysokości płuc najbardziej przy głębokim wdechu, lekarz rodzinny twierdzi że to jakieś bóle od kręgosłupa i przypisał mi maść bursztynową ale nie wiele pomaga, co jeszcze można stosować na takie dolegliwości????

Kasiuleczka31 - może jeszcze skontaktuj się z dr, może on coś podpowie. Ja przez całą ciąże byłam przeziębiona, katar ustąpił w czerwcu, rodziłam początek sierpnia ;-) Na co miesięcznej wizycie słyszałam z ust pana dr "co tym razem?" a ja chora, opryszczka, oparzenie itp. Jedna wizyta była co nie było do czego się doczepić, a on i tak mi wagę wytknąłDzięki Lijianna zaraz wyśle swojego mężula do apteki, w tej ciąży ciągle mnie coś dopada, no ale najważniejsze zę maluszek ma się dobrze ;-)