Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czesc dziewczyny
mam problem kurde od 6 dni spoznia mi sie miesiaczka, mam wszystkie bole jakby miala juz byc,ale jej nie ma, do tego robilam juz dwa testy w roznych odstepach czasowych i oby dwa wyszly negatywne, kurde niewiem co jest grane?
Dodam,ze nie moge byc w ciazy i nie chce byc:-
sad:
Jestem po wizycie.....
wszystko jest ok. mały waży 1900, czyli jest w ramach swojego tygodnia....ginek był dumny bo widać, ze trzymam dietę cukrzycową...bo by już mały kolosek był jakbym się nie pilnowała
szyjka ok,
nic nie wskazuje na to, żeby mały chciał wychodzić wcześniej...przynajmniej na razie....nadal trzymamy się terminu majówkowego weekendu
co do wagi...to przy diecie tak to właśnie wygląda....i mam się cieszyć....mały zdrowy i rośnie więc ma wszystko co potrzeba, a że ja mniej przytyje to dla mnie na plus....
kolejna wizyta za 3 tygodnie....zrobi mi wtedy wymazy i już powoli będziemy się szykować do TEGO NAJWAŻNIEJSZEGO dnia...odstawimy Acard i bacznie się przyjrzymy szyjce..
, czy się szykuje do wyplucia....
jak na razie poród SN...i oby nic się nie zmieniło![]()

Hej, przepraszam te osoby, ktore moglam urazic :-(, nie tak to mialo wygladac.