reklama

Wieści od cieżarówek

reklama
Pati Kochana!!! Bój się Boga! Żadnego roweru! Mój gin nie pozwałał. W DD TVN gin też mówił, że absolutnie nie. Więc proszę Cię: zapomnij o rowerze! Męcz się na spacerach! Co do seksu. My nie mieliśmy przeciwwskazań. Ja miałam opory, ale jakoś i to opanowaliśmy. I powiem Wam, że ja jakaś dziwna jestem, bo w pierwszym trymestrze miałam większą ochotę niż teraz. Teraz mam awersję do seksu. A ponoć to teraz powinnam być królową nocnych igraszek... Hmmm...

Mysza a wieści z wizyty od Ciebie?? Umknęły mi? Czy nic nie napisałaś?

A my zabieramy się powoli do malowania sypialni. Tzn. M będzie malował. Ja pozdejmowałam listwy przypodłogowe, powynosiłam duperele. M powynosił meble. Trochę lipa z pogodą, bo pochmurno a to wróg malowania, ale nie mamy wyjścia. Czas ucieka, a M tylko teraz mógł wziąść wolne. Trzymajcie kciuki, żeby wyszło mimo wszystko ładnie.

Hejus piekne pyzatki :)

Co do sexu - to mi lekarz zabronił az do 12tyg ciazy . Wiec Pati, decyzja nalezy do ciebie ,jak sie nie boisz to korzystaj ,a jak tak to sie wstrzymaj.

I co tam dziewczyny u was jeszcze słychac ?

Ewela a przyszła już do Ciebie zamówiona pościel? Jak wrażenia? Ja zamierzam się na pościel tego samego Allegrowicza. Jestem ciekawa jak w dotyku i jak po praniu będzie wyglądała. Napiszesz?

Dziewczyny śnił mi się dziś mały chłopiec, który posrytał się w tetrową pieluchę. Ale tak, że przez sen czułam ten smrodek... Wszystko fajnie: TYLKO CZEMU CHŁOPIEC????

Ostatnia edycja:
:happy2:witam Was :happy2:
she dlatego chlopiec ze to zapowiedz nastepnego:-) a jakie kolorki bedziesz miec w sypialni?
pati ten rower to bym sobie odpuscila. ja na przyklad chodze codziennie 4,5 km zeby formy nie stracic wiec moze to jest jakies rozwiazanie
lili, ewela jak sie dzis czujecie?

witam was
dobra ale powiedzcie mi jakie sa przeciwskazania dla roweru bo ja nie wiem... mnie chodzenie meczy bardziej niz rower bo przy chodzeniu wszystkie miesnie pracuja a przy rowerku glownie tylek... ja mam taki rower z resorami ze zadnej dziury nie odczuwam i nie podskakuje na nim zreszta jak juz jeszcze to powoli i po osiedlowych drogach czyli po plaskim.... ja po przejsciu tylu km chyba bym padla i juz nie wstala

no i aneczka77 jeździ na rowerze bo moze tylko ma zakas przewrocenia sie ;-)

reklama
Ja o rower akurat się nie pytałam, bo pora roku była taka, że nie groziło mi jeżdżenie na nim. Ale podejrzewam, że właśnie chodzi o wstrząsy, które jakby nie patrzeć najbardziej przenoszą się na tyłek, czyli okolicę z dzidzią.
Ale pytałam za to ginkę o seks, i nie miałam konkretnych przeciwskazań, np. w postaci krwiaka, ale ginka powiedziała, że lepiej się w tym pierwszym trymestrze powstrzymywać, tak na wszelki wypadek, tak żeby dzidzia się mogła porządnie zagnieździć.

Pati, to jest Twój wybór. ja tam wiem, że w tej ciąży byłam co nieco przewrażliwiona, więc sexu w I trymestrze nie było, do autobusu z raz czy dwa podbiegłam i to z wielkimi wyrzutami sumienia, zakupów nie targałam od samego początku itp itd

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry