reklama

Wieści od cieżarówek

reklama
Pati bedzie dobrze - trzymam kciuki
A Mysza sie odezwała????
Just - bidulko współczuje bolu zeba
A ja od wczoraj mam schize a dzisiaj to już sie mega wystraszyłam ,bo wydzielina jaka po tym pessarze mi leci, achhh. pani dr uprzedzała ze bedzie ale nie aż tak? Dzisiaj aż poleciało mi po nogach. Wiec żeby nie panikowac M załatwił mi papierki lakmusowe żeby sprawdzac ph.

Kasikz to sprawdź ph, daj nam znać i może zadzwoń do swojej gin, żeby Cię uspokoiła?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kasikz wszystko jest ok zapewne -ale jeśłi masz wątpliwości leć do gina i już!!!

Dziewczyny tak mi się przypomniało... jak urodziłam Alicje i trafiła na mój brzuch położna po chwili zapytała czy sprawdziłam czy to na pewno jest dziewczynka -od razu mi przebiegło przez głowe że ona wie że nie...
Nie sprawdziłam tylko powiedziałam "a co to za różnica"...
Patrzyłam w te oczęta i było mi wszystko jedno co jest między nogami -czy też czego nie ma...
Zaskoczona powiedział ze lekarze się nie mylili -jest Alicja:)

Szafirku -więc niech będzie dziewczynka:)

A ja się poddałam z wyjściem na spacer
confused8gj.gif

Pada
Pada
Pada
Postanowiłam zakupić kalosze i płaszcz przeciwdeszczowy bo jak taki ma być cały maj to trafi mnie w domu
angry.gif
ubiorę się w gumę i będe łazić w deszczu.

Ale moja córa się wietrzy -a jak -bujnęłam ją dwa razy wózkiem w zimnym pokoju i padła...

a ja robie to co zwykle -jem...

Rzeczywiście pogoda średnia, ale cóż. Podobno od jutra ma być lepiej. Więc może Agatko kalosze się nie przydadzą:)

Diana czytalam te ksiażke i niektóre pomocne informacje, ale niektore dla mnie za chłodne i przesada. Więc mozna przeczytac a i tak swoje w praniu wyjdzie

Co do mnie, to wyleciało co miało i nie leci, ale ph było ok, wiec pewnie to wydzielina od tego Pessara. Jak bede sie dalej nie pokoić to na pewno pójde albo chociaż zadzwonie ale narazie się uspokoiłam.

Jestem już po dentyście, okazało się, że próba utrzymania zęba przy życiu się nie powiodła i sam z siebie zrobił się nieżywy w między czasie, czeka mnie z nim niestety zabawa, no i mam się obserwować, czy idzie ku lepszemu, czy nie, bo jest ryzyko stanu zapalnego. Eh, durne zęby, nic tylko wyrwać wszystkie i sztuczną szczękę sobie sprawić, i wtedy będą wszystkie białe, równe i niebolące ;-)

Kasikz, dobrze, ze te papierki masz to bedziesz spokojniejsza, ale to pewnie nic takiego

reklama
ufff 155 uderzen na minute, 1,06cm szczescia i jakies drugie tetnienie jakby w pępowinie... ale moga byc bliznieta... 31 wizyta kolejna 8 czerwca usg prenatalne :-)

co za ulga... poryczałam sie jak wyszłam z gabinetu i nie wiedzili co sie dzieje... ja slowa nie umialam wykrztusic.... ryj sie usmiechal a z oczu kapaly łzy....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry