13x13
Fanka BB :)
Lilijanna ja tak naprawdę niewiele potrzebowałam...
Wózek kupili dziadkowie (3w1)
Dostaliśmy ubranka, smoczusie, buteleczki, album naszego dziecka, bujaczek fisher price -bo to chciałam (od 0 do 5 roku życia), kasę też dostaliśmy... ale tak naprawdę nic nam nie potrzeba...
dziś kupuję ubranka dla małej rozmiar 68 i dla mnie osobiście wystarczy tyle:
body kaftanik +koszulka 3szt
Pajac z długim rękawem 2szt
Body długi rękaw 4szt
Półśpiochy 5szt
Koszulki 4szt
Body krótki rękaw 2 szt
wszystko u tego gościa bo wiem ze te rzeczy są milutkie w dotyku i nie grube KOMPLETY BAWEŁNIANE ŚPIOCHY + KAFTANIK roz 68 (1018060538) - Aukcje internetowe Allegro
Ale już mam 68 z prezentów -tylko ze to sa już bardziej wyjściowe a nie domowe rzeczy
Teraz mam tonę rzeczy 62 i niektórych nie miała nawet raz... a powoli z nich wyrasta
Wózek kupili dziadkowie (3w1)
Dostaliśmy ubranka, smoczusie, buteleczki, album naszego dziecka, bujaczek fisher price -bo to chciałam (od 0 do 5 roku życia), kasę też dostaliśmy... ale tak naprawdę nic nam nie potrzeba...
dziś kupuję ubranka dla małej rozmiar 68 i dla mnie osobiście wystarczy tyle:
body kaftanik +koszulka 3szt
Pajac z długim rękawem 2szt
Body długi rękaw 4szt
Półśpiochy 5szt
Koszulki 4szt
Body krótki rękaw 2 szt
wszystko u tego gościa bo wiem ze te rzeczy są milutkie w dotyku i nie grube KOMPLETY BAWEŁNIANE ŚPIOCHY + KAFTANIK roz 68 (1018060538) - Aukcje internetowe Allegro
Ale już mam 68 z prezentów -tylko ze to sa już bardziej wyjściowe a nie domowe rzeczy
Teraz mam tonę rzeczy 62 i niektórych nie miała nawet raz... a powoli z nich wyrasta
... tak to jest niestety jak sie mieszka z tesciami... nie da sie uniknac czyjejs ciekawosci, bo nie mozna tak ignorowac ani my ich ani oni nas... nie da sie nie zauwazyc ze cos wisi w powietrzu i cos sie szykuje ;-) kaziks jutro juz masz dwucyfrowe odliczanko