Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
kurcze wy już urodzicie wszystkie i nie zdąże sie tu do was zapisać ......;(

Co do prania to plus jest taki, że pierze się samo, szkoda, że nie chce się samo prasować. Eeee no wiedziałam, że albo Ty albo Kasikz te antybiotyki zażywała 

Chcesz nerwusa urodzić?
Masz teraz te egzaminy to zacznij się porządnie przygotowywać, byś nie musiała się denerwować przed salą egzaminacyjną, a Maleństwu daj odpocząć ;-)
Jakoś tu mi najlepiej, najbezpieczniej, najpewniej, najbardziej mnie rozumieją, najlepiej doradzą i w ogóle jest naj 

Podczytuję sierpniówki, podczytuję Poznań, czasem coś tam skrobnę, ale tu jest jak w ... domu :-)
ja mam tak samo najpierw sie najem a na drugi dzien mowie ze juz nigdy tyle i tak pozno, a za jakis czas powtorka z rozrywki. a jak juz wymyslicie imie to sie podziel
a feminatal bedziesz brac do konca? bo mi gin powiedzial zeby juz nie brac bo co mial dobrego zrobic to zrobil i teraz dziala juz tylko jak witamina dla mnie
więc zaraz się zbieram i pędzę.
a adam mi pączka zostawil...
, a ostatnio jak robilismy grila to do mnie mowi a ty to mozesz tak blisko stac tego trujacego dymu?... ja nie wiem skad ona podejrzewa dzidzie?... czyzby mi ilosc podpasek sprawdzal? haha... jutro sie dowiedza po wizycie, mamy taki plan ze przyjezdzamy na kawke po lekarzu i im powiemy, a potem jedziemy do moich rodzicow bo jakims cudem moja mama ma wolne (pracuje jako kucharka w restaurcji -wesela komunie itd.-praca non stop po 16-19 godzin dziennie) wiec wykorzystamy to ze wszyscy beda na tylkach w domu i im powiemy...tylko nie mam pomyslu jak im powiedziec... sie czuje jakbym wpadke oglaszala