reklama

Wieści od cieżarówek

reklama
Boże uchowaj , nikogo nie wyganiam , tylko też bym chciała ... bo tak się pałętam po tych wątkach
ten mój ,chłop to jakiś nieugięty jest , w końcu za stara będę
w końcu będę musiała zapomniec o plasterku , albo co, hi,hi

Ewela – mam taką samą fryzurkę, tyle, że teraz mi grzywka urosła i zaczesują ją na bok, super wyglądasz. Z tego co widzę tak ze zdjęcia to wydaje mi się, że masz gęstsze włosy ode mnie i na Tobie lepiej się układa :-)

Just79 – no ale ja właśnie wtranżalałam, popołudniu się opamiętałam i zaczęłam głośno gderać, że to nie możliwe, żeby mi się cały dzień jeść chciało, do tego zaspokajasz głód, a tu nic. Przestałam jeść i zaczęłam więcej pić, co spowodowało, że kibelek stał się moim drugim domem :no: Co do prania to plus jest taki, że pierze się samo, szkoda, że nie chce się samo prasować. Eeee no wiedziałam, że albo Ty albo Kasikz te antybiotyki zażywała :-p

Kasikz – że Tobie Kochana nie pomyli się co kiedy jak i gdzie, no ale zdrowie Maluszka najważniejsze :tak:

She – nie przepisał Ci nic na grzybki? Moja też niżej zaczęła się udzielać ruchowo :-D

Agatko – Twoje rady są bezcenne, choć każde dziecko jest inne, to jedno jest pewne, spokój matki udziela się dziecku i odwrotnie, nerwowa matka to nerwowa dziecko. Nie mniej jednak początki zawsze są trudne i trzeba się z nimi zmierzyć. Mnie nadal ten paskudny pępek przeraża, więc A. będzie niezbędny :-p

Daaa – a chcesz przez kolano i na gołą dupę??? :no::angry: Chcesz nerwusa urodzić? :baffled: Masz teraz te egzaminy to zacznij się porządnie przygotowywać, byś nie musiała się denerwować przed salą egzaminacyjną, a Maleństwu daj odpocząć ;-)

Czarna76 - nadal nieugięty? Ach Ci faceci.

Ja też nie zamierzam się stąd wynosić ani teraz, ani jak urodzę, ani kiedykolwiek indziej :-p Jakoś tu mi najlepiej, najbezpieczniej, najpewniej, najbardziej mnie rozumieją, najlepiej doradzą i w ogóle jest naj :-D:-D:-D Podczytuję sierpniówki, podczytuję Poznań, czasem coś tam skrobnę, ale tu jest jak w ... domu :-)

Liljanna no moja fryzjerka tez tak mowila,ze włosy mi sie gęstrze zrobiły i sie ozywiły, sciałam z 5cm,bo miałam takie rozdwojone,ale patrze,a one dalej sa, niewiem juz co robic z nimi, chyba za dwa miechy znowu do niej podejde,moze wtedy sie ustabilizuja. buziole

Zrobiłam pizzę, wyszła taka dobra, że się nawtranżalałam jak szalona, więc pewnie jutro będę jęczeć, że spać nie mogłam, bo młody pizzę z kopa potraktowała, a jak będę jęczeć to mi przypomnijcie, że sama jestem sobie winna ;-) Eh, co i rusz powtarzam sobie, że koniec z jedzeniem późnym wieczorem i na takim gadaniu się kończy :-(

Czarna, to może przerzuć się przypadkiem na jakieś inne plasterki ;-)

Dzien doberek:-)
Agatko pisz nam duzo bo najlepiej wykorzystac juz czyjes doswiadczenie zanim same pojdziemy do szpitala

daa a dlaczego dopiero w czerwcu usg? dopiero wtedy masz kolejana wizyte czy lekarz nie robi usg na kazdej?

she kochana kuruj sie bo chorobsko potrafi odebrac cala chec zycia, szybko wracaj do zdrowia

czarna no wlasnie z tymi imionami tak jest ze nie do konca mi sie podobaja a te co mi sie podobaja sa zbyt popularne i nie chce zeby moj syn byl siodmym Mateuszem w klasie

ewela super wygladasz a fryzurka naprawde ladna, jak ja bym chciala miec tyle wlosow a nie piec na krzyz w siedmiu rzedach:-p

just a co sobie bedziesz zalowac :-Dja mam tak samo najpierw sie najem a na drugi dzien mowie ze juz nigdy tyle i tak pozno, a za jakis czas powtorka z rozrywki. a jak juz wymyslicie imie to sie podziel:tak:

kasikz no to malenstwo zostanie farmaceutą:tak:a feminatal bedziesz brac do konca? bo mi gin powiedzial zeby juz nie brac bo co mial dobrego zrobic to zrobil i teraz dziala juz tylko jak witamina dla mnie

mam jeszcze pytanie? robilyscie moze usg 3D ? jak tak to w ktorym tyg?

Ostatnia edycja:
Witajcie Kobietki :-)

Asiu wracaj do zdrówka!
Agatko Alicja jest cudna :-) czy mogłabyś przypomnieć jak nazywała się ta maść do smarowania sutków ?

Do mnie zadzwonili wczoraj wieczorem z Praktyki...ale oczywiście telefon nie wiem gdzie i zobaczyłam dopero dzisiaj. Przełożyli mi wizytę z czwartku na dzisiaj :-D :-D :-D więc zaraz się zbieram i pędzę.

Pięknego dnia Wam życzę!

Jestem witam się
Mojej Alicji coś się w nocy pomieszało ale nie było źle -nie płakała tylko leżała i się patrzyła przez godzinę. Wstała jak zwykle 2 razy, teraz też śpi.
Uciekam do męża bo zaraz znowu mi do pracy zwieje

Ten krem to purelan -ale jest ich wiele -według uznania -ja mam ten bo nie trzeba go zmywać i jest chyba ok:)

reklama
witam was
mysza powodzenia na wizycie
macie moze sposob na to zebym tyle nie spala bo to nie jest normalne... ide spac najpozniej o 23tej tylko dlatego ze moj chlop nie chce wczesniej... budze sie o 8,30 i mowie sobie zaraz wstane zamkne oczy a tu pach 9ta.. i znowu zaraz wstane i pach 10ta i dalej bym spała ale to juz by bylo przegiecie :/
zjadlam na sniadanko rybe po grecku pycha :-D a adam mi pączka zostawil...

wczoraj myslalam ze ze smiechu sie posikam bo tesciowa juz kilka razy mnie zagadywala na temat ciazy, w rozny sposob ale nie dalam sie podpuscic... przyszla wczoraj se pogadac i opowiadala ze byli u niej brat z zonka i sie ja zapytali "a kiedy ty bedziesz babcia" i tesciowa czekala na odpowiedz... to ja jej powiedzialam "hahaha w grudniu po poludniu, skad ja mam to wiedziec? to bozia wie a nie ja niech jego zapytaja" nie pokapowala i tez sie zaczela smiac tylko tak sztucznie :-D, a ostatnio jak robilismy grila to do mnie mowi a ty to mozesz tak blisko stac tego trujacego dymu?... ja nie wiem skad ona podejrzewa dzidzie?... czyzby mi ilosc podpasek sprawdzal? haha... jutro sie dowiedza po wizycie, mamy taki plan ze przyjezdzamy na kawke po lekarzu i im powiemy, a potem jedziemy do moich rodzicow bo jakims cudem moja mama ma wolne (pracuje jako kucharka w restaurcji -wesela komunie itd.-praca non stop po 16-19 godzin dziennie) wiec wykorzystamy to ze wszyscy beda na tylkach w domu i im powiemy...tylko nie mam pomyslu jak im powiedziec... sie czuje jakbym wpadke oglaszala

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry