reklama

Wieści od cieżarówek

Pati jaką wpadkę?! Kobieto, opanuj się! Masz do przekazania najpiękniejszą wieść pod słońcem! Tyle boboseksów nie kwalifikuje jej do miana wpadki! Ładnie to tak chorą ciężarówkę od rana denerwować takim pleplaniem? ;-)

Mysza powodzenia i czekamy na wieści.

Agatko ja się na tą Twoją Córcię napatrzeć nie mogę. A powinnam przestać, zeby jej nie zauroczyć. Ale przez net chyba się nie da co? ;-)

Jestem zła, bo wczoraj o 2zł przegrałam aukcję na matę edukacyjną, a której mi zależało... Buuuu...

Za chwilę muszę wziąść antybiotyk. Z moim M znów jestem na wojennej ścieżce. Szkoda słów normalnie...

Uch! Jeszcze 2 dni i odliczanie do porodu będzie już tylko dwucyfrowe! Aaaaaaa!!!!

reklama
a mnie na wczorajszej wizycie najbardziej rozlozyla stópka mojego synka i dzis od rana jej sie przygladam bo mam pieknie uwiecznioną:-)

asiu ja tylko żartowałam hhihi nie denerwuj sie

ps a nie dostaniesz takiej maty ok kolezanek? lub od kogos? ja juz kiedys pisalam ze ja zawsze kolezanka takie cos kupowalam albo hustawke, albo jakies kocyki itd a na poczatku i tak maty nie bedziesz uzywac dopiero jak mala skonczy te 2-3 miesiace przynajmniej tak mi sie wydaje

A nie wiem :-) Póki co jestem tak szczęśliwa, że ciągnie mnie do tego by samej robić zakupy. Znajomi będą mogli kupić krzesełko do karmienia i pieluchy. Mnóstwo pieluch :-)

Cześć Dziewczyny,

jestem niewyspana, całą noc zdychał pies szwagierki, męczył się chłopak, sporadycznie szczekał płakając, skomlał. :-( A że pies jest w ogrodzeniu na dworze nie daliśmy radę spać, tak nas to męczyło - że cierpi, wkurzało - że szwagier i szwagierka nie potrafią podjąć decyzji. Tym bardziej, że oni gdzie indziej mieszkają i tego nie słyszą ani nie widzą tak jak my. Dziś A. powiedział, że nie popuści, żeby się pies tak męczył, tym bardziej, że od tygodnia nie je. Zasnęliśmy o 5, o 6 pobudka do pracy, nie wstaliśmy, wstaliśmy o 7:15. A. do pracy, ja na glukozę i potem do Poznania. Niestety po wypiciu tego świństwa zasłabłam i nie mogłam dojść do siebie, kręciło się w głowie strasznie. Przestraszyłam się bardzo i się poryczałam. :zawstydzona/y: Z przychodni powiedzieli, że mnie nie puszczą, A. musiał z pracy się zerwać i przyjechać po mnie, nakarmił i pojechał z powrotem do pracy. Ja dzisiaj chyba spędzę sporo godzin w łóżku, bo muszę i odespać noc i jeszcze z godzina aż mi się glukoza w krwi unormuje.

Mysza - powodzenia na wizycie.

Asiu na co Ci tyle butelek:szok: nie masz zamiaru piersią karmić?? ja butelkę mam jedną -dostałam w prezencie i stoi od 24 dni zapakowana. Jedynie smoczuś mi się przydał -chwała mu za to ze jest choć mała zaczyna mi ciumkać przy piersi (zły nawyk ssania właśnie od smoka).. ale nic to

LucyF ja głosuję za Hubertem ;-) USG 3D to miałam na 3-ech ostatnich USG. Pani po prostu przełączała tryb z 2D na 3D na tym samym urządzeniu. W 3D nagrała nam króciutkie filmiki jak ją o to poprosiliśmy. Powiedziała nam, że takie filmiki to można nagrać tylko w 3D, co dla nas było lepsze niż na 2D bo przynajmniej wiemy co widzimy :happy:

Agata ale sobie Alicja słodko śpi :-) A Ty masz rację, wysypiaj się kiedy możesz.

She słuchaj zatem lekarza i się kuruj. I obyś szybko wróciła do pełni sił. Mój maluszek różne miejsca sobie na kopniaki wybiera. Czasami czuję go bardzo nisko a potem przemieszcza się z powrotem wyżej, więc chyba nie ma się co martwić.

Kasikz oj to Ty biedulko nałykasz się tych leków :baffled:

Daa będzie dobrze. Niedługo poczujesz ruchy dziecka i wtedy już bez USG wiesz, że u niego wszystko jest w porządku ;-)

Ewela o poprawie kondycji włosów w ciąży to czytałam w książkach, że można coś takiego zaobserwować. Podobno w ciąży włosy mniej wypadają, za to zaczynają wypadać po porodzie bo wszystko wraca do normy, więc jakbyś zauważyła wówczas jakieś nadmierne wypadanie to się nie przerażaj. To podobno normalne.

Pati to spanie to normalne. Ja na początku chodziłam spać o 19-20 bo dłużej nie dawałam rady wysiedzieć, tylko że ja muszę wstawać o 6 rano.

Lilijanna to rzeczywiście miałaś ciężką noc. Szkoda psiaka :-( Dobrze, że A mógł się Toba zaopiekować, teraz odpoczywaj i za chwilę wrócisz do siebie.

A ja właśnie sobie kupiłam perfumy przez internet. Korzystając z pewnej wyszukiwarki zbieram punkty, które się zamienia na karty i uzbierałam już $55 do sklepu z perfumami, więc stwierdziłam że czas na zakup :-) Kupiłam sobie Flora Gucci bo ostatnio mi się spodobały :tak:

reklama
LucyF, Aneczka - no troszkę pospałam, jest dużo lepiej ;-)
She - z premedytacją dodałam sobie aukcje do obserwowanych i pewnie jak przyjdzie pora zakupię. Chciałam Ci wrzucić linka do gościa z allegro na ciuszki. Sporo moich znajomych u niego zakupiło i zadowoleni, a dziewczyny na bb forum też nad nim się zachwycały. Chodzi o bodziaki, śpiochy, itp. Wychodzi bardzo taniutkio i wiem, że ja na pewno u niego zakupię tzw. niezbędną wyprawkę. Muszę tylko skupić się i poszukać jego nick, bo w ulubionych powinnam mieć a nie mam :dry:
Agatka - a mogę zapytać tak z ciekawości co tam Alicja dostała w prezencie?

Bo ja to wredna baba jestem i sobie zrobiłam listę, co potrzebuję i teraz tylko przy pewnych rzeczach dopisuję "Pradziadek", "Dziadkowie", "Chrzestna" itd :-p;-):zawstydzona/y: Po co mają mi kupić coś co mam albo nie będzie mi potrzebne, to wolę coś co mi się przyda ;-) Każdy już wie, że tak robię, bo na wesele też zrobiłam listę co potrzebuję i dostałam co chciałam, co prawda było bez jakiegoś zaskoczenia, ale przynajmniej w kuchni mam sprzęt dobrany kolorystycznie, a nie jedno zielone, a drugie czerwone ;-). Szukałam z zapałem maty Fisher Price, chciałam upolować używaną, a potem na babskim spotkaniu koleżanki zapytały wprost co bym chciała dostać, a ja bez wahania powiedziałam "tą zieloną matę fisher price z jednym pałąkiem". One zadowolone, ja zadowolona - przestałam szukać i wydawać własne pieniądze, a mata będzie nowa przy okazji :-p

Dziewczyny jakby któraś chciała robić większe zakupy w smyku to ja mam 10% zniżki jakby co ;-) Dostałam kartę od koleżanki, która tam pracuje :-p

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry