She1978
Orzeszek 27.05.2009 [*]
Pati jaką wpadkę?! Kobieto, opanuj się! Masz do przekazania najpiękniejszą wieść pod słońcem! Tyle boboseksów nie kwalifikuje jej do miana wpadki! Ładnie to tak chorą ciężarówkę od rana denerwować takim pleplaniem? ;-)
Mysza powodzenia i czekamy na wieści.
Agatko ja się na tą Twoją Córcię napatrzeć nie mogę. A powinnam przestać, zeby jej nie zauroczyć. Ale przez net chyba się nie da co? ;-)
Jestem zła, bo wczoraj o 2zł przegrałam aukcję na matę edukacyjną, a której mi zależało... Buuuu...
Za chwilę muszę wziąść antybiotyk. Z moim M znów jestem na wojennej ścieżce. Szkoda słów normalnie...
Uch! Jeszcze 2 dni i odliczanie do porodu będzie już tylko dwucyfrowe! Aaaaaaa!!!!
Mysza powodzenia i czekamy na wieści.
Agatko ja się na tą Twoją Córcię napatrzeć nie mogę. A powinnam przestać, zeby jej nie zauroczyć. Ale przez net chyba się nie da co? ;-)
Jestem zła, bo wczoraj o 2zł przegrałam aukcję na matę edukacyjną, a której mi zależało... Buuuu...
Za chwilę muszę wziąść antybiotyk. Z moim M znów jestem na wojennej ścieżce. Szkoda słów normalnie...
Uch! Jeszcze 2 dni i odliczanie do porodu będzie już tylko dwucyfrowe! Aaaaaaa!!!!
Z przychodni powiedzieli, że mnie nie puszczą, A. musiał z pracy się zerwać i przyjechać po mnie, nakarmił i pojechał z powrotem do pracy. Ja dzisiaj chyba spędzę sporo godzin w łóżku, bo muszę i odespać noc i jeszcze z godzina aż mi się glukoza w krwi unormuje.
nie masz zamiaru piersią karmić?? ja butelkę mam jedną -dostałam w prezencie i stoi od 24 dni zapakowana. Jedynie smoczuś mi się przydał -chwała mu za to ze jest choć mała zaczyna mi ciumkać przy piersi (zły nawyk ssania właśnie od smoka).. ale nic to

;-)