Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No składajcie łóżeczko, bo to już czas najwyższy, a potem pochwalcie nam się tu ino 

fajnie nowe fotki beda.. tak w ogole to chyba by sie przydalo zeby do watku fotki naszych dzieci bylo jakies haslo.. no ale to zadanie moderatorow a nie moje (i dobrze ze nie moje)
hejka
mialam doczytac.. doczytalam ale polowy nie pamietam :/ czyzby kolejny objaw ciazy? skleroza ciazowa? jest cos takiego.....
kasikz fajne łóżeczki, asiu ty tez fajne wybralas tylko ze widze cene na allegro o jakies 100zl wieksza niz ta w sklepie u mnie.. chyba ze przeoczylam gdzies ze lozeczko jest z materacem bo jak z materacem to by tak wychodzilo ;-)

oby noc była podobna
jutro zaczynam 18tc. udało sie nam z emem za pierwszym razem-pierwsza proba luty-i sie udalo.termin mam na 26pażdziernika
13x13 cieszy sie juz swoim dzieciatkiem ponad miesiac a kilka nawet na "wylocie" kibicuje wam z calego serca i rowniez licze na wasze kciuki gdyz jutro natsepna wizyta i dlatego ja juz swiruje:-(