Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Tak było i tym razem
Mierzyłam w paru sklepach różne modele - S za mała, M za duża 

Te spodnie z H&M póki co trochę za luźne są, ale myślę, ze dorosnę do nich 
Tym bardziej, ze póki co to jeszcze nadrabiam kg, które straciłam przez szalone wymioty
A na tycie przyjdzie pewnie jeszcze czas 

Wprawdzie na wizycie w pon w badaniu była ładna, ale tak jak Wam pisałam wygląda na bardzo delikatną w związku z czym mam nie szaleć 
Ostatnie USG miałam w 13 tyg, ale nie sprawdzaliśmy wtedy szyjki "od środka". Następne USG 7 czerwca i wtedy mam się już upomnieć o jej sprawdzenie (nakaz pani dr). Boję się strasznie, ze nie wyczuję jak coś będzie nie tak 
No i ten termin wydaje mi się tak odległy 
Do tego dochodzi jednak fakt, że ja mam studia i muszę jeszcze te dwa-trzy tyg chodzić na zajęcia i zaliczenia....
Biorę w związku z tym magnez+b6 dwa razy dziennie po jednej tabletce i w momencie,gdy poczuję twardnienie, to się kładę i biorę no-spę. Po tym wszystkim przechodzi... ale to nie zmienia faktu, ze strasznie się boję.... Mam nadzieję, że to tylko moje przewrażliwienie...

choc co to za dzien za oknem ulewa od 12-ej w nocy z krotkimi przerwami na deszcz
a ja cala noc nie moglam spac bo na lewym boku juz nie daje rady a na plecach jak sie klade to mnie ta nerka boli, chwilke pospalam na brzuchu ale na wskutek protestow nie moglam.
czas przeszly dokonany

, czyli tzw. wylizywanie miski ;-)