reklama

Wieści od cieżarówek

reklama
Och nie... Ja ciuszków oglądać nie mogę, bo będę musiała drugą szafę dokupić ;-)

Ale ładne te ciuszki... Ach...

A jakiego bedziecie używać termometru do mierzenia temp dzieciaczkom?

Ostatnia edycja:
Agatko - no bo się poryczałam razem z Tobą jak napisałaś, że to pleśniawki i za chwilkę będzie wszystko ok. A Mamusią jesteś cudowną, najlepszą jaka mogła się trafić Alicji :tak:
Just79 - a myślisz, że jak teraz posprzątasz to tak już zostanie do końca? :shocked2: U mnie porządek mnie zadawalający utrzymuje się max tydzień :-p
Kasik - oj ja body nie mam i na pewno skorzystam z tego użytkownika
She - kurczę drogi ten termometr, :-( ale pewnie się przyłoży i za chwilę pokazuje wynik. Asiu u nas ma być dzisiaj słoneczko, więc stąd ponownie plany prania ;-)
Pati - ja też lubię dżem, ;-) najlepiej truskawkowy albo brzoskwiniowy. Udał się koncert?
Ola81 - cieszę się, że z dzidzią wszyściutko ok, na takie wiadomości czekamy tu z utęsknieniem

Wczoraj mnie siostra pooglądała i stwierdziła, że nie mam ani jednego rozstępu :-D Wie dziewczyna jak poprawić humorek siostrze. :-p

czesc dziewczynki
she cuuuuuuuuudny ten Twoj Quido, jak bym widziala swoja Emi dupa za duza na fotel ale uparcie lezy:-D
Lili no to super ze Ci sie nie zrobily rozstepy i pwenie juz sie nie zrobia:-)
olu wiedzialam ze wizyta bedzie udana, fajnie ze wszystko ok:tak:
Agatko dobrze ze tajemnica rozwiazana, a Ty kochana jestes dobra matka ktora nie musi wiedziec wszystkiego , od tego sa lekarze:tak:
pati jak koncert? zasnelas czy dotrwalas;-)

Ona ma sliczne te ciuszki,ale drogie.

Co do termometra to na czoło,ale od razu kupywac go przeciez nie trzeba, ja kupie po narodzinach , jest przeciez czas.

A ten podgrzewacz samochodowy to kupujesz,bo duzo podrózujecie>? Jak nie to wystarczy termoopakowanie -zalewasz w domu wrzatkiem mleko i za jakies dwie godz.jest w sam raz do picia, ja tak robiłam swojemu jak na spacer szlam :-)

Lili no ja tez zadnego rozstepu nie mam :-) widocznie nasza skóra jest bardzo elastyczna .

LucyF ,a ty co tak wczesnie wstajesz ? Jak sobota to spac trzeba do upadlego hihi :-D

Ja sie dzis bym wybrala na zajecia :-D, ale cos mnie tkneło i zadzwoniłam do kolezanki , i sie okazalo,ze dzis nie mamy ;-)

Ja mam upatrzone od tej osoby kilka rzeczy, więc dlatego dorzuciłam odrazu termometr. Ale jeszcze myślę, nie złożyłam zamówienia.

Co do termoopakowania. Trochę z M jeździmy, a różnica między termoopakowaniem TT a tym z możliwością podgrzania w aucie nie jest aż tak wielka, bym się na niego nie skusiła. Zwłaszcza nam się przyda jak będziemy jechać do rodziny M (a to na południu Polski) lub mojej (środkowo-zachodnia część kraju). Ja wiem, że nie będzie to odrazu po porodzie, ale np. w maju 2011 będzie komunia chrześniaka M i czekać nas bedzie podróż przez cały kraj, więc... Wolę kupić teraz, niż potem dokupywać i mieć bez sensu 2.

Udało mi się wczoraj znaleźć sklep w Wejherowie, w którym nasze łóżeczko jest o niemal 100zł taniej niż w innych sklepach. Super :-) Realizacja zamówienia będzie trwała 3 tygodnie. Po wypłacie chyba zamówię. Akurat przyjedzie pod koniec czerwca... Przez lipiec będzie się wietrzyć i cieszyć oko,a w sierpniu już będzie miało lokatora :-)

A moja Córcia od wczoraj prawie się nie rusza. Chyba tęskni za Tatą. Bo wieczór bez Jej boksu to ostatnimi czasy był niemożliwy. A wczoraj nic... Kompletnie. Dziś też się ze mną nie przywitała... Smutno mi :-(

Ostatnia edycja:
reklama
Dziękuję dziewczynki -wiecie jak podnieść na duchu:tak:
Wczoraj się zastanawiałam czy nie za bardzo się na tym wątku zagnieździłam:eek: jaka ja ciężarówka -ale na ccp nie mam po prostu czasu... choć bardzo bym chciała tam być:-(

Jeśli chodzi o ciuszki zamawiam u tego gościa PÓŁ ŚPIOCHY NIEUCISKOWE W ROZ. 68, (1017911710) - Aukcje internetowe Allegro jestem zadowolona bo szybko tanio i są to cieniutkie rzeczy w sam raz na lato -no i piorę nie jakoś specjalnie a z czym popadnie i nic im nie jest:tak: no i rozpinane wszystko więc dla mnie wygodne...

Alicja w nocy marudziła ale teraz spokojnie leży z tatą -nie wiem czy to już działają leki bo przez ostatnie 4 dni od 8 do 10 była jazda...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry