reklama

Wieści od cieżarówek

Agatko, jesteś super Mamuśką :-) więc nie rycz mała nie rycz ;-)
super, że tajemnica się rozwikłała, chwila moment i będzie po sprawie

reklama
Agatko proszę Cię na miłość boską, żebyś nie wyrzucała sobie, że co to z Ciebie za matka! Bo najlepsza pod słońcem!!! Nie jesteśmy alfami i omegami. Nie mamy doświadczenia na tyle dużo, by wiedzieć wszystko. Podejrzewam, że i mamy kilku dzieci nie wiedzą wszystkiego. BO TAK SIĘ NIE DA! Kochasz swoją Małą, opiekujesz się Nią najlepiej jak potrafisz. A dowodem na to jest fakt, że Jej płacz zaniepokoił Cię na tyle, że poszłaś po poradę do lekarza. To i wiele innych codziennych spraw jakie robisz a jakie są związane z Alicją - sprawia, że jesteś najlepszą Mamą pod słońcem!

Ucałuj Malutką ode mnie. I poproś ją, żeby pokiwała Ci groźnie paluszkiem za głupoty jakie tu nam wypisujesz!

O! Choć raz ja mogłam Ciebie doprowadzić do porządku! Mam nadzieję, że skutecznie!

Asiu u mnie jak narazie wszystko w porządku. Już niedługo wizyta. Smerfuś daje mamusi znac że jest. Więc wszystko jest w jak najlepszym porządku. A Ty widzę szał zakupowy masz. Świetnie. Ja myślę żeby tak od lipca pomału nieśmiało zacząc zbierać dla Smerfusia wyprawkę.

Agatko - jesteś najwspanialsza mamusią pod słońcem , a skąd ty bidulko miałaś wiedzieć co sie dzieje. Wiec się nie zamartwiaj.
Asiu - widzę że szał zakupów, ja powoli cos dokupuje ale chyba bardziej rozkręce sie po 30tc
Olu - super, ze z wami wszystko dobrze
A my sobie grzecznie siedzimy i leżymy. Póki co mężuś ma urlop i nas obskakuje a potem zobaczymy. We wtorek ide do gin i zobaczymy jak sytuacja na froncie

Olu bardzo się cieszę, że wszystko ok. A co do Malestwa: a może to jednak Smurfetka? :-)

Kasikz leż i odpoczywaj. Fajnie masz, że jest ktoś kto skacze. Ja obecnie znów jestem sama. Poza psem, który tęskni za M nie ma tu nikogo do skakania. Nawet moja Córcia się uspokoiła... Chyba też tęskni.

Szał zakupów mówicie? Eeee... Łóżeczko upatrzone, ale nie kupione. Materacyk wybrany, ale nie kupiony. Fotelik jest w fazie poszukiwań. W sumie niewiele kupiłam ostatnio poza płynem do prania :-) Ale ponieważ mam doła, bo M nie ma przy mnie to przeglądam allegro i kto wie, kto wie :-)

Tak wygląda Qudio jak tęskni za Panem...

Załączniki

• Zdjęcie082.jpg
    Zdjęcie082.jpg
    22,8 KB · Wyświetleń: 37
Ostatnia edycja:
Tak wygląda Qudio jak tęskni za Panem...
słodziak :-)

Łapię fazę, że już tak niewiele czasu zostało, jutro chyba 9 miesiąc zaczynam, dosłownie szok, kiedy to zleciało???
Dosłownie kopa w tyłek potrzebuję, żeby zebrać się w sobie pomyśleć na spokojnie, co powinnam jeszcze zrobić przed pojawieniem się Malucha, a nie panikować

No nie da się ukryć Just, że jesteś pierwsza w kolejce teraz do pochwalenia się swoim Skarbem po tej stronie brzuszka :-)

To już chwila moment...

reklama
tak i teraz rozkładaja bo nie chciało się instrukcji przeczytać, ale co tam
Asiu - ja może też coś pooglądam na allegro bo nudy, masz jakiś fajnych sprzedających?
Just - już czas rzeczywiscie na wicie gniazda:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry