reklama

Wieści od cieżarówek

Dziewczyny, czy orientujecie się, czy nakładki na poręcze łóżeczka z Ikei pasują do wszstkich łóżeczek? Bo na stronie Ikei napisane jest, że pasują do łóżeczek Ikea, więc zwątpiłam, czy pasowałyby do mojego łóżeczka, które chcę kupić. A jakby nie było w Ikei są tańsze niż w tym sklepie, gdzie chcę kupić łóżeczko.

reklama
WItajcie
Agatko - obawiam sie ze pierwsze co lekarz bedzie podejrzewał nietolerancje laktozy lub inną alergie
Just- moze dzidzia już się tam ustawia, troche nizej stąd takei twoje bole. Ale ci malutko zostało

A ta druga bakteria to nei gronkowiec, jak myslalam tylko niestety streptococcus agalactiae -skad to sie u mnei wzieło. No nieżle

Lucy F rozwolnienie bym podejrzewała prędzej... bo aż wodą kupke robi

Kasikz właśnie tego się obawiam... i z karmieniem cycem nici a tak dobrze idzie... malutka waży 5 kg

Kasikz, te nazwy bakterii to tak tajemniczo brzmią, jak chińszczyzna dosłownie ;-)
a to nie jest ta bakteria, którą standardowo sprawdzają pod koniec ciąży, żeby w razie jej obecności podać antybiotyk przed samym porodem lub po jak się nie zdaży, żeby maluszka ochronić?

Agatko, ja tam wierzę, że nie o laktozę chodzi a o coś co uczula, może po prostu wystarczy jakiś owoc, czy warzywo odstawić lub inne takie coś

A, nie pochwaliłam się Wam moim niedowładem mózgowym ;-)
zamówiłam książeczkę w merlin.pl z odbiorem w księgarni, dostałam maila, że już jest, więc pojechałam sobie na wycieczkę do Centrum i co w księgarni okazało się, że książki brak, w drodze powrotnej dopiero mnie olśniło, że może ja w tym merlinie dalej pod panieńskim nazwiskiem figuruję - BINGO - i w efekcie mam przymusową ponowną przejażdżkę do centrum.
Kto nie ma w głowie ten ma w nogach - przysłowia mądrością narodów ;-)

Ostatnia edycja:
Just tak to właśnie ten paciorkowiec, na który podaje sie właśnei antybiotyk
Agatko ale może po prostu narazie kaze ci zwócić uwage na twoja diete. Trzeba myślec pozytywnie.

Witam:-)

Mam nadzieje ze niektóre mnie tutaj jeszcze pamietaja ;-)
Daje tylko znac o sobie i o tym ze o Was pamietam
Nie bede sie rozpisywac bo nie mam o czym , napisze tylko - ze trzymam za kazda z Was kciuki, aby te dni, czy miesiace do dnia porodu uplyneły pod znakiem "radosci i szczescia"

Kazdym nowym mamusia pojawiajacym sie w tym temacie gratuluje z całego serduszka :tak:

13x13 mam nadzieje, ze córeczka szybciutko wyzdrowieje, i ten jej brzuszkek nie bedzie juz bolał :)

Pozdrawiam was mamuski !!!!;-)

A tak w ogóle to czy mi się wydaje czy kiedyś takich bakterii nie było? Tzn tyle, różnych ich. A może po prostu wtedy się o tym ani nie mówiło, a prawdopodobnie nawet nie wiedziało. Sporo tego.
Kasikz - uważaj na siebie :tak:
Just79 - no cóż tzw. przymusowy ruch ;-)
Agatko - a próbowałaś po kolei wykluczać to co Ty jesz? Bo jak już próbowałaś i nici to pewnie będzie trzeba od cycka odstawić, a szkoda by było. A z drugiej strony jak ma się maleństwo męczyć to pal licho tego cyca.
Carri - wszystkiego dobrego wzajemnie :tak:
LucyF - pochwalę się, tyle że łóżeczko dla naszego maleństwa to łóżeczko ... po mnie :-p Aczkolwiek jest stabilne, trwałe i nic mu nie brakuje, no chyba, że jak je złożę to się okaże, że korniki zadziałały :-p, ale wątpię. Będziemy zamawiać materacyk do niego i pościel. Jeden komplet już się szyje, bez mojej wiedzy A. zamówił i koniec dyskusji :-D:-D:-D Tatuś się kochający znalazł ;-)

Lili super z tym łóżeczkiem po Tobie:tak:tez bym tak chciala ale po mnie nic nie zostalo bo moja mama strasznie lubila sie wszystkiego pozbywac:happy2:
cos moj maluszek sie dzis nie rusza i mnie tym stresuje:-(

reklama
W tym łóżeczku wychowałam się ja, 3 lata później moja siostra i jeszcze 8 lat później mój brat, a on długo w łóżeczku urzędował, więc aż tak bardzo zakurzone nie będzie :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry