czesc kobietki
just no jeszcze raz gratulacje a Szymonek cuuuuuudny i nie wyglada na tygodniowego bobaska, a jeszcze te cudne wloski, no slodziak:-)
Ewitka dzis w tvn bylo o podrozowaniu samolotem i lekarz mowil ze mozna tylko dobrze zeby nie siedziec przez cala podroz tylko pochodzic zeby krew w nogach lepiej krazyla, tak ze smialo bez obaw na wakacje marsz
olu no to wymyslilas

teraz???? wymioty????a swoja droga to wspolczuje.
Aneczka trzymam kciukasy zeby sie okazalo ze to nie cukrzyca ciazowa, no a gdyby to najwazniejsze ze wykryta i bedzi nad nia kontrola a po ciazy przejdzie. a pokoj sliczny na przybycie synka
Lili no z facetami juz tak jest, zero wyobrazni, przewidywania czegokolwiek, nawykrecaja i tylko czlowiekowi nerwy psuja, trzymaj sie cieplutko
kasikz ja czesto miewalam takie klucia ale w sumie to nigdy nie zapytalam o to gina bo zapominalam tym bardziej ze po ok 2 dniach zawsze przechodzily
a ja mam jakies schizy zamiast byc coraz spokojniejsza to sie nakrecam ze urodze przedwczesnie i ze nie bedzie ok, a najgorsze ze dwa dni temu bylam na wizycie i wszysko jest ok. no normalnie psycha mi siada

a na dodatek strasznie doskwiera mi kregoslup a zwlaszcza ledzwiowy juz normalnie nie moge siedziec dluzej niz god. a co to bedzie pozniej?