Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Tutaj 24 sierpnia jest pełnia księżyca a wtedy podobno maluszki lubią wychodzić na świat. Nie wiem kiedy jest pełnia u Was, ale 24/8 to urodziny mojego młodszego (duuuużo młodszego) brata i bardzo dobry chłopak z niego, więc chyba dobre dzieci się rodzą tego dnia :-) Może zatem Emi czeka na tę datę 

Tutaj jest wielka kampania o to aby absolutnie dziecka nie kłaść spać na boku czy brzuszku, chyba że ze względów zdrowotnych jest to wymagane.
Ostatnio naczytałam się o tym jak to naturalny pokarm wpływa dobrze na mózg naszych dzieci, więc jak chcemy mieć mądrzejsze pociechy to musimy karmić, karmić, karmić
Jednak technika nie poszła aż tak do przodu aby sztuczne mleko odwzorowało idealnie to naturalne, więc wiadomo, że pewnych elementów w nim brakuje.
Coś Wam się wszystkim takie grzeczne dzieci trafiają to komu przypadną w udziale te niegrzeczne? Mam nadzieję, że moje maleństwo będzie takie grzeczne jak te Wasze maluszki ;-)
Ale cóż... Chyba sobie jeszcze wezmę ze 3 dni urlopu przed porodem. A dzisiaj dowiedziałam się, że mogę jeszcze poprosić szefa o 2 tyg płatnego urlopu po porodzie, więc w sumie będą mi płacić przez 8 lub 10 tyg (w zależności czy naturalny poród czy cesarka). Zawsze to jeden czek więcej ;-) (Tutaj mamy wypłatę 2 razy w miesiącu).
Chociaż pewnie i tak nie raz będzie musiał do tego sklepu jechać