Hej. Ja nadal 2w 1... (41t2dc)
LucyF tak, gin długość opóźnienia w porodzie oceniał po dojrzałości łożyska. Powiedział, że jego wiek i stan jest taki, że nie urodzę przed terminem na pewno, a w terminie to raczej mało prawdopodobne. Jak widać miał rację...
Karolcia spokojnie. Plamienie jeszcze nie zwiastuje najgorszego. Pamiętaj o pięknym przyroście bety. Na pewno będzie ok. Kciuki zaciśnięte i czekamy na wieści po wizycie.
Pati na allegro można kupić zestawy Avent i TT w podobnej cenie:
ZESTAW STARTOWY TOMMEE TIPPEE 0%BPA PROMOCJA AVENT (1187042800) - Aukcje internetowe Allegro
Zestaw startowy AVENT Airflex 0% BPA ! NAJTANIEJ ! (1189504036) - Aukcje internetowe Allegro
Ja mam Aventa.
Aneczka_77 bardzo ładny pokoik. Ja bardzo żałuję, że nie mamy z M warunków do zrobienia dla Emi jej własnego kąta... :-(
Lill wiem, że nie chodzi o mnie a o Emi. Ja już torbę ze sobą miałam tydzień temu w niedzielę na ktg. Jutro też wezmę. Chodzi mi tylko o to, by lekarze mieli litość i szybko podjęli decyzję co robić, a nie że będę bez sensu leżała 2 dni a nic robione nie będzie. Jutro imieniny Emilii, niech ją jutro sprowadzą na świat. O!
Też już myślę o antykoncepcji. I też jestem zielona :-) Pewnie po połogu pogadam z ginem i zdam się na niego. Pod warunkiem, że nie powie - gumki. Bo tych ani M ani ja nie lubimy...
U nas noc minęła spokojnie. Na jednym kłuciu z wieczora się skończyło. Teraz Mała się przebudziła i trochę poprzeciągała. I nic się dalej nie dzieje. Normalnie cisza przed burzą...
Sprzątanie nie pomaga, seks nie pomaga, chodzenie na spacery nie pomaga, chodzenie po schodach nie pomaga... Uparte to moje dziecię jak jasna cholera...