Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Potrzebuję chwilę dla siebie, więc w myślach błagam by zechciała teraz chociaż z 2h pospać 
Dziewczyny dałam Adzie troszkę wody. Mogłam już na tym etapie Jej wieku?![]()
Lili - niby nie powinno sie dopajac dziecka na cycu. Ale to ty jesteś mamą i wiesz czego chce twoje dziecko.
dlaczego nie powinno się??? nie trzeba -tak przynajmniej niektórzy twierdzą -ale według mnie w upały to barbarzyństwo. To jakby człowiek miałby się napić koktajlem
Małej wysokoczyło troche (nie za dużo) małych takich krosteczek. czy to uczulenie na coś? I na co? W sumie z uczulajacych to tylko ogorek. WIec odstawim narazie ogorkaMam nadzieje
A co Twojego pytania Lili, to u nas położna była koło 3 tygodnia (jak były upały) i zalecała dopajanie wodą, herbatą koperkową (ale taką zwykłą) osłodzoną. U nas potem był okres gdy podstawą było mleko sztuczne więc wtedy pojenie jest konieczne. Ale potem jak zaczęłam swoje ściągać to w sumie to mleko odciągnięte traktowałam jako picie, i w sumie przy tych upałach młody w dzień jadał głównie mleko odciągnięte a w nocy sztuczne i było git. Pediatra w sumie potwierdziła ten mój wymysł, że jak jest moje mleko to lepiej niech on to pije a nie wodę. Tak więc jak Ty karmisz tylko piersią to chyba lepiej częściej przystawiaj. (przy ściąganiu nieraz widzę w te upały, że na początku to prawie woda z piersi leci)
Witam kochane![]()
gosiuLew-ślicznie wyglądasz!!
Lilianko-ja wiem że można dawac dziecku wodę i herbatki nie osłodzone.W rozsądnych ilościach.Oj Lili malutka potrzebuje twojej uwagi dlatego nie daje ci spokoju![]()

A przy okazji: jak podawana jest oxy? Dożylnie?