Lilijanna
Fanka BB :)
ha!!! Ewcia moje gratulacje, jejciu jak się cieszę, Maciuś będzie miał rodzeństwo. Kurczę taka wiadomość od rana, ech już nie muszę iść spać, dostałam skrzyyyyyyydeeeeeł 

Kochana spokojnych 9 miesięcy, ba już nawet mniej, nudnej ciąży, mnóstwo objawów, żeby nie było za lekko, pawików, mdłości, bóli cycków i w ogóle, a jak Cie to ominie to będziesz jeszcze większa szczęściara.
Normalnie odtańczę zaraz z Adą taniec radości :-):-):-)

Kochana spokojnych 9 miesięcy, ba już nawet mniej, nudnej ciąży, mnóstwo objawów, żeby nie było za lekko, pawików, mdłości, bóli cycków i w ogóle, a jak Cie to ominie to będziesz jeszcze większa szczęściara.
Normalnie odtańczę zaraz z Adą taniec radości :-):-):-)

Jaka reakcja przyszłego Tatusia?
I takie zimne dłonie utrzymują Jej się non stop, raz są chłodniejsze, raz zimniejsze, ale ciepłe tylko wtedy gdy pilnuję je i ogrzewam swoimi, a potem trzymamy pod kocykiem. Rękawiczki zwala, spać lubi z rączkami do góry, obok główki, choć dziś udało mi się i spała całą noc z rączkami przy brzuszku i były takie se, ani zimne ani ciepłe, przykryta kołderką. Jak teraz tylko mi zaśnie zamawiam na allegro polarowe spiochy i co tam jeszcze jest. W domu chłodno się zrobiło, bo nawet ja ubrałam spodnie polarowe, kurczę chyba będzie trzeba zacząć już palić w piecu, przynajmniej na noc