Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no i S wie ze na niego po powrocie z pracy czekają obowiązki (gary pranie wczoraj obiad robił, spacer z małą) -wiec nauczył się pracę traktować jak odpoczynek więc nie przychodzi z marudzącą "jaki jestem zmęczony" bo wie że zapytam "niby czym"

Więc znowu Ją odkrywam i tak się bawimy w ciuciubabkę 

Choć teraz potrafi przewrócić się z boczku na plecki, ale w drugą stronę nie da rady.
I na chwilę obecną budzi się ok 1 w nocy na jedzenie i śpi dalej do rana. U mnie działa fakt, że Ada po spaniu "bawi się" około 2h przed kolejnym spaniem, a czasem dochodzi nawet do 4h. Tylko, że potem trzeba "bawić się" z Nią, ale nie płacze.Dzięki Asiu, to jeszcze mam czas.
Zastanawiam się czy mogę pić teraz na te zimne wieczory herbatę z sokiem malinowym...taką rozgrzewającą.
A może mi się wydaje, że daję na żądanie? Bo nie każdy płacz oznacza cyc, więc nie za każdym razem idzie do cyca.Agata - ja daję na żądanie, a w sumie wychodzą mi stałe pory w ciągu dnia i w nocy, też Adę podczas snu przewracam z boku na bok, na plecki - bo po prostu Ona cierpła, a sama się nie przewróci przecieżChoć teraz potrafi przewrócić się z boczku na plecki, ale w drugą stronę nie da rady.
I na chwilę obecną budzi się ok 1 w nocy na jedzenie i śpi dalej do rana. U mnie działa fakt, że Ada po spaniu "bawi się" około 2h przed kolejnym spaniem, a czasem dochodzi nawet do 4h. Tylko, że potem trzeba "bawić się" z Nią, ale nie płacze.