Lilijanna
Fanka BB :)
Aneczka - odsypiasz czy rodzisz czy patrzysz już w śliczne oczęta Alana? 
Jeżynka - wstaw sukienki to doradzimy, choć coś kojarzę, że ja już je widziałam na cpp
Agata - no na początku było na żądanie, a że wyszło jak wyszło
She - jak tam Emi? ;-)
Agnieszka - czyli Julcię co noc porywa Mały Głód ;-)
Julitka - no to szczęściara jesteś, że tak gładko przeszło
A ja dzisiaj rano byłam taka niekumata jak Ada zawołała jeść, że podeszłam do łóżeczka wyciągam do Niej ręce, a Ona nie wyciąga do mnie, więc mówię to co nie chcesz do Mamy to sobie leż dalej i się obróciłam i do łóżka poszłam, oprzytomniałam jak Ada wrzasnęła
I tak się zastanawiam kiedy dzieci zaczynają wyciagać ręce?

Jeżynka - wstaw sukienki to doradzimy, choć coś kojarzę, że ja już je widziałam na cpp

Agata - no na początku było na żądanie, a że wyszło jak wyszło

She - jak tam Emi? ;-)
Agnieszka - czyli Julcię co noc porywa Mały Głód ;-)
Julitka - no to szczęściara jesteś, że tak gładko przeszło

A ja dzisiaj rano byłam taka niekumata jak Ada zawołała jeść, że podeszłam do łóżeczka wyciągam do Niej ręce, a Ona nie wyciąga do mnie, więc mówię to co nie chcesz do Mamy to sobie leż dalej i się obróciłam i do łóżka poszłam, oprzytomniałam jak Ada wrzasnęła
I tak się zastanawiam kiedy dzieci zaczynają wyciagać ręce?
Leci ze mnie jak na @, bóli jak na @ nie miałam, ale nigdy nie miałam, a jak miałam to raz na ruski rok. Ale co mnie zastanawia to ta @ jest dość obfita, leci ze mnie solidnie i tak sobie myślę czy aby na pewno to @ a nie jakieś niezapowiedziane krwawienie/krwotok 

próć już nie będę bo co za roznica predzej czy później bedzie pasował
ostatnio wszyscy w domu sie ze mnie i tesciowej smieja bo hurtowo ona robi sweterki ja ostatnio robilam dla siebie no i ledwo do niego wchodze wiec stwierdzilam ze dla siebie narazie nie robie bo szkoda czasu zanim skoncze to z niego wyrosne
teraz to robie tylko takie malutkie