Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Cieszę się, że mam w końcu wolne. Pojutrze lecimy do pl na 2 tygodnie, oby pogoda dopisała, bo u mnie tylko wiatry i deszcz ostatnio
Muszę poszukać sobie jakieś ciuszki na allegro na jesień/zimę;-) Moje usg połówkowe jest za tydzień:-) Mam nadzieje, że Ignaś pozostanie Ignasiem, bo się już nastawiliśmy na synka;-)
mój gin mnie przed tym ostrzegł a i tak pojechałam, za drugim razem już sama wiedziałam ze to rozciąganie;-)Właśnie dziewczynki proszę napiszcie jak to u Was z tym bólem brzucha jest?
Tzn gdzie Was boli, jak boli (tzn jakie uczucie to jest?), jak często Was bolał(boli?). Jak Was boli w dole brzucha to jaki to jest ból? Długo trwa?Jaki ból powinien zaniepokoić? Bo mnie w sumie pobolewa coraz częściej,nie są to jakieś silne bóle, bardziej czuję że mam brzuch albo jakby naciąganie. Najczęściej w boku. Ostatnio też w pachwinach mnie boli.
Póki co jeszcze nie brałam nospy ale może powinnam zacząć, czytam że niektóre z dziewczyn to nawet kilka dziennie łykają bo im lekarz kazał.
Proszę wypowiedzcie się, jak Wy to odczuwacie. Bo czasem to już schizy łapię.
Dodatkowo mam te leciuteńkie klucia w pochwie, czasem bardziej w odbycie nawet. Czasami często, a czasami cały dzień nic. Mój gin mówi że normalne,moja pani doktor od tarczycy, też pisze że to macica rośnie.
I jeszcze jak czułyście te pierwsze ruchy. Bo ja ostatnio poczułam takie jakby trzy pod rząd mocniejsze puknięcia i sobie myślę czy to już leciutki kopniaczek. Czasami też jak stoję lub siedzę to czuję tak jakby mi coś w brzuchu pływało, takie nie określone uczucie. Mam nadzieję że to dzidziuś daje znać.
Just ja nie miałam wewnętrznych tylko 3 zewnętrzne
Wiolka niestety u Ciebie nadszedł czas mega bóli... koło 20tc przygotuj się na ból w stylu "boże co się dzieje jedziemy na IP"mój gin mnie przed tym ostrzegł a i tak pojechałam, za drugim razem już sama wiedziałam ze to rozciąganie;-)
No wlasnie... Juz prawie bylam naszykowana dzis by jechac na IP... W nocy czulam jakby "ściśnięcie" niżej podbrzusza... Kłucia w pochwie rowniez sie zdarzały. Poza tym jak przewracalam sie na drugi bok czulam znaczny dyskomfort. No a od rana twardnienie podbrzusza... Nie wiem czy to jest normalne![]()
Szczęściara ;-)Just ja nie miałam wewnętrznych tylko 3 zewnętrzne![]()