Carri to teraz czekam na weselne foty

no my juz pomalowalismy wszytsko i teraz tylko sprzątanie

ale tez juz duzo nei ma ,bo robię to na bieżąco od keidy się da

tyle,ze codziennie myję podłogę a kurz jest nadal.jeszcze koleżanka namaluje nam na sciane w pokoju Juliankowym jakies slodkosci,prawdopodobnie zdecydujemy się na puchatkowe zwierzaki

wczoraj M skonczyl go dopiero malowac bo farba nie sprawdzila sie i trzeba bylo sporo warstw polozyc.ale ten pokoj robimy na koncu i tak bo maly bedzie w naszej sypialni na poczatek. no juz faktycznie suwak polecial troche i w pazdzierniku po usg musimy zacząć dla bobaska zakupy

nei mamy nic
shez pępkiem pamiętam

teraz juz musisz wiedziec,zeby niuni czyscic

co do szczepionek nosniki są bezpieczniejsze.jest mniejsze prawdopodobienstwo wystąpienia powiklan po szczepionce.
ale jesli chodzi o to ktore i keidy to nei interesowalam sie tym jeszcze. wiem ze za duzo na raz sie nie powinno.ale trzeba po prostu wiedziec ktore keidy.tanie nie są fakt,ale warto.
a co do leżaczków to dziecko powinno najpierw na płaskim lezec,stad lozeczko jest najlepsze.z tego powodu w foteliku samochodowym dlugo nie powinno lezec.tylko w samochodzie.a te lezaczki chyba maja podobny ksztalt tak?chodzi o kręgoslup zeby dobrze sie ksztaltowal,u malucha wsyztsko meikkie i latwo zneiksztalcic apotem rehabilitacja
Just jak ja wam wszystkim rozpakowanym zazdroszczę tych uśmiechów bobasowych
Carri dopiero doczytałam ,ze kciuki potrzebne za dziś

trzymam
wiecie co ja to mam takie nocne lęki jak brzuch mi się napina,zawsze koło 23ciej mały harcuje.i brzuch twardnieje potem czesto albo w trakcie i nei wiem czy to on czy macica.,i mimo, iz tlumaczę sobie,ze macica ma prawo to i tak jakos się boję.i marnie potem spię. a niunio w nocy tez dokazuje co na siku sie obudzę