reklama

Wieści od cieżarówek

A to Julencja:-) IMG_1414.jpgIMG_1405.jpgIMG_1416.jpgIMG_1408.jpgIMG_1403.jpg
pencil.png

reklama
:-)Witam wieczorowa pora

Jestem padnieta bo znów duzo łazilam po miescie, ale cale szczescie mam narazie z tym koniec... Wszystko mam juz kupione na wesele łacznie z prezencikiem małym i tuba gdzie damy pieniazki....
Dzis sie nie wsyspalam ale wiem ze to odespie bo jutro nie musze nigdzie wczesnie wstawac:-)

Lucyf jeszcze mi nic nie dał lekarz na te podroz ale mam przyjsc jutro do niego
takze zobaczymy:sorry: Biedny ten tatko co był na SR i opowiadał o porodzie :-)
Bidulek...a tak zmnienajac temat to ty tylko 19 dni masz do porodu - jak ten
czas leci;-)

Olus to fajnie ze remoncik na wykonczeniu juz masz, w sumie sie nie dziwie juz 28 tydzien ciazy takze teraz te 12 szybko ci mina:-)

She pieknie Ci twoja córcia rosnie, a jaki z niej słodziak ehhh rozczula
serduszko :)

Aneczko no to masz aniołka w domciu :-)

13x13 ładne cisnienie miałas 45/70 ... jak ty wtedy funcjonowalas

Agnieszka0240 trzeba byc dobrej mysli ze bedzie z ciaza wszystko ok
gratulacje ze zostaniesz ciocia :)....Swietne minki robi ta Twoja Julcia :)

Pozdrawiam cieplutko wszystkich:-)

Hej. Jestem padnięta. Mała coś spać ostatnio w dzień nie chce, do tego ostatnio 2x a nie 1x budzi się w nocy, więc padam na twarz. Kolejny dzień z rzędu boli mnie głowa. A do tego pada...

Emi przestaje się mieścić w 56. Pępek wisi już na koniuszku. Może do końca tygodnia odpadnie. Wczoraj była pierwszy raz w gościach u Dziadków, bo Dziadek miał urodziny :-)

Agatko 5w1 czyli te płatne? Bo z tego co pamiętam wczoraj pielęgniarka mówiła, że te 5w1 są za 130zł za szczepienie...

Ola** czemu są bezpieczniejsze?

Pamiętasz jak kiedyś pytałam się Ciebie co to jest pępek? Już sobie przypomniałam ;-)

Aneczka no to chyba walka z mlekiem to początkowy standard. Ale fajnie, że daliście radę i teraz jest lepiej.

Agnieszka trzymam kciuki za zostanie ciocią. Na pewno będzie ok. A czemu ciąża jest zagrożona?

EDIT od jakiego wieku wkładałyście swoje pociechy do leżaczków (np. Fisher Price)?

Ostatnia edycja:
hejka,

Asiu, 5w1 są płatne. A bezpieczniejsze bo mają zabite wirusy i w mniejszych ilościach, niż te bezpłatne - mówiąc bardzo niefachowo ;-)

Ja dzisiaj też ziewająca, bo młody nie wiadomo czemu obudził się wczoraj o 22 gotowy do gadania, zmiana pieluchy i 100ml mleka uśpiły go na szczęście, ale widać szybko o tym ekstra mleku zapomniał bo się obudził standardowo przed 2. Potem o 5 znów chrumkał - mnie budzi a sam śpi ;-)
No ale jak się uśmiechnie to i tak serce mi się rozpływa :-)

Ostatnia edycja:
Witam porannie
Mnie nie ma jeszcze kto budzic ale mam nadzieje ze za niedługo to sie zmieni....Mimo wszystko nie wyspana jestem , tak bardzo chciałam by dzidzia mnie kopała w nocy a tu psikus i zaczełam sie znów martwic :/
Dzis mam na 13 do lekarza wiec zapewne serduszko usłysze...
Poza tym za oknem słoneczko swieci, plany na obiadek mam wiec tylko trzeba troszke je przygotowac

Kazdej z Eas zycze miłego dzionka i duzzzooo słonka :)

Carri to teraz czekam na weselne foty:) no my juz pomalowalismy wszytsko i teraz tylko sprzątanie:)ale tez juz duzo nei ma ,bo robię to na bieżąco od keidy się da:)tyle,ze codziennie myję podłogę a kurz jest nadal.jeszcze koleżanka namaluje nam na sciane w pokoju Juliankowym jakies slodkosci,prawdopodobnie zdecydujemy się na puchatkowe zwierzaki:)wczoraj M skonczyl go dopiero malowac bo farba nie sprawdzila sie i trzeba bylo sporo warstw polozyc.ale ten pokoj robimy na koncu i tak bo maly bedzie w naszej sypialni na poczatek. no juz faktycznie suwak polecial troche i w pazdzierniku po usg musimy zacząć dla bobaska zakupy:)nei mamy nic

shez pępkiem pamiętam:) teraz juz musisz wiedziec,zeby niuni czyscic:)
co do szczepionek nosniki są bezpieczniejsze.jest mniejsze prawdopodobienstwo wystąpienia powiklan po szczepionce.
ale jesli chodzi o to ktore i keidy to nei interesowalam sie tym jeszcze. wiem ze za duzo na raz sie nie powinno.ale trzeba po prostu wiedziec ktore keidy.tanie nie są fakt,ale warto.
a co do leżaczków to dziecko powinno najpierw na płaskim lezec,stad lozeczko jest najlepsze.z tego powodu w foteliku samochodowym dlugo nie powinno lezec.tylko w samochodzie.a te lezaczki chyba maja podobny ksztalt tak?chodzi o kręgoslup zeby dobrze sie ksztaltowal,u malucha wsyztsko meikkie i latwo zneiksztalcic apotem rehabilitacja
Just jak ja wam wszystkim rozpakowanym zazdroszczę tych uśmiechów bobasowych:)
Carri dopiero doczytałam ,ze kciuki potrzebne za dziś:)trzymam

wiecie co ja to mam takie nocne lęki jak brzuch mi się napina,zawsze koło 23ciej mały harcuje.i brzuch twardnieje potem czesto albo w trakcie i nei wiem czy to on czy macica.,i mimo, iz tlumaczę sobie,ze macica ma prawo to i tak jakos się boję.i marnie potem spię. a niunio w nocy tez dokazuje co na siku sie obudzę

Ostatnia edycja:
reklama
13x13 ładne cisnienie miałas 45/70 ... jak ty wtedy funcjonowalas

Prawie wcale:)

Agatko 5w1 czyli te płatne? Bo z tego co pamiętam wczoraj pielęgniarka mówiła, że te 5w1 są za 130zł za szczepienie...

Tak płatne -wkładałam do leżaczka ale nie na długo. Początkowo nawet w nim spała -później już zapomnij o tym:)

Asiu, 5w1 są płatne. A bezpieczniejsze bo mają zabite wirusy i w mniejszych ilościach, niż te bezpłatne - mówiąc bardzo niefachowo ;-)

Mają za to więcej substancji konserwujących żeby te wirusy się nie pogryzły i zadziałały... więc tak na serio to nie wiem co jest lepsze...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry