• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Wieści od cieżarówek

Czy łykać na to nospę ?
Łykać, nie zaszkodzi, a może pomóc.

jeżynka - no gdzieś tam w maju, póki co żeby nie było rodzeństwa ;-)

SMS od Eweliny:
"Z dzisiejszej wizyty... Mam krwiaka wielkości pęcherzyka ciążowego. Dobrze to nie wygląda, ale ciąża póki co się rozwija! Leżeć, leżeć i jeszcze raz leżeć. 8.10 USG."

No to kazałam Jej leżeć i poczytać dobrą książkę ;-)

Ok spadam, będę wieczorem, jak A. mi "pozwoli" :-p

reklama
mysza czyzbys sie juz szykowala?!?!?!te objawy mi wskazuja na jedno,ale musicie jeszcze troszke wytrzymac!!!
ewelina tak jak pisalam..ja tez mialam krwiaka-tez byl wielkosci dzidzi....niestety ja nkie bralam na poczatku na niego ZADNYCH lekow....jak bylam w szpitalu(wted z infekcja woreczka)przepisali mi tam dupka....po tygodniu brania duphastonu na wizycie u gin po krwiaku nie bylo sladu!!!wiec "trzymal sie nas" ok 3tygodni....spokojnie....musisz 'to przelezec'.....a Slodzitka miala dlugo krwiaka i to mega duzego....i wszystko jest ok....juz sie pewnie szykuje do narodzin Laury :))) wiec nie denerwuj sie bo wiele dziewczyn mialo krwiaki i ciaze sie ladnie rozwijaly\rozwijaja....najwazmiejsze ze dzidziol sie rozwija :)

Czesc dziewczynki.

Ale jestem nie wyspana.Mala znowu sobie urzadzila nocne buszowanie-tym razem o 2-hihi.

Pati z pewnoscia zaprosze Justyne do naszego forum.Wiem co wtedy sie czuje i wygadanie sie pomaga.Tymbardziej,ze sa tu kobietki co przezyly to samo.
Na razie nie mam od niej zadnych wiesci...Wiem,ze moj brat wczoraj od razu jak wrocil z nocki to do niej pojechal i pobedzie tam pare dni...

To jest straszne jak czlowiek ma plany a wszystko szlag trafi...

Ona juz mi podsylala zdjecia wozkow jakie jej sie podobaja itd...

Odezwe sie kochane popoludniu.Ide teraz robic golabki.Kupilam dwie mega kapusty:-)

Buziaki

Mysza u mnie biegunka i ból pleców pojawiły się w szpitalu pare godzin przed skurczami.ale jak mnie badali wtedy odrazu niec nie zauwazyli byla to godzina 10ta,a o 17tej główka zaczęła napierać,a wieczorem przylazly skurcze,plecy bolaly koszmarnie caly czas.
nie chcę straszyc oczywiscie!!!ale warto sprawdzic

Just ten link swiat dziecka:) dla tatusków idealny,normalnie M jak dziecko! chodził strzałeczkami po wirtualnym sklepie i miał dobrą zabawę!

Ewelinko trzymamy kciukaski cały czas!
Kaira super ,ze serducha posłuchałaś:)

swędzą mnie rozstępy na brzucholu

Ostatnia edycja:
a to my z dziś:) rozstępami nie przeraźcie się:) 78kilo:P idę na rekord.a najlepsze ,ze policzyłam,ze nawet jak mi by jakimś cudem zeszło 10przy porodzie to i tak do zrzucenia zostanie mi 15 kilo jakby nie liczyć:)

znalazłam ładowarkę:)

Załączniki

• kończymy 31tydz.jpg
    kończymy 31tydz.jpg
    23,4 KB · Wyświetleń: 78
Ostatnia edycja:
reklama
Hej Dziewczynki!
wczoraj nie pisałam bo załapałam doła ale dziś jest lepiej...
Wczorajsza wizyta, krótka ale wszystko ok. po 11.października test z glukozy... i jedyne co mnie zmartwiło to 10 kg do przodu ale może to przez luteinę , którą dalej biorę...
Wczoraj była koleżanka z pracy i powiedziała że 15.10 mamy imprezę integracyjną z okazji dnia nauczyciela... rozpłakałam się do M że nie pójdę bo wiadomo każda z nas wie jaki to dzień ale M powiedział,żebym szła przecież mój Aniołek na pewno by nie chciał aby mama siedziała smutna wiec się zastanowię, najwyżej rano pójdę ko kościołka a potem na cmentarz...

Jeżynka ja też dziś w nocy miałam taki sam ból jak ty i w tym samym miejscu myślałam że pod sufit wyskoczę. Ale na razie jest ok.

Dziewczyny a przede mną wyzwanie cztery worki ubranek od sąsiadki... mam zajęcie siedzę i oglądam....

Ewelinko będzie dobrze leż i odpoczywaj

A tak dal śmiechu mój kochany pies pije ze mną sok jabłkowy...

Ola śliczny brzuszek i śliczna mamusia

pozdrawiam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry