Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tylko jem i jem. 6kg już mi doszło

no, ale my jedziemy zawsze po wypłacie i kupujemy wszystkiego na zapas, więc na cały miesiąc mamy spokój
to oczekiwanie, przygotowania ehhh rozmarzyłam się
domyślam się, że w drugiej ciąży jest inaczej, bo już się ma jednego szkraba, ale mimo wszystko jest to niesamowity czas:-)
. Masz rację nie zdawałyśmy sobie sprawy ile nas jest, a teraz ile jest dziewczyn na innych podforach co tu się nie udziela, a ile jest dziewczyn w świecie, które radzą sobie same - tam w niebie jest porządna armia Małych Aniołków :-(
) Ja na pewno u niego zamówię śpiochy, ale wezmę już rozmiarówkę zróżnicowaną, bo podobają mi się i widać, że są dobre. Mi z firm strasznie odpowiada mothercare, george, disney i coś jeszcze co nie pamiętam nazwy), jakościowo są lepsze od np. rys 47, ale na tego nie mogę też narzekać, bo ich koszulki bardzo dobrze nam się nosi. Mysza84 z doświadczenie teraz wiem, że lepsze od koszulek są body z długim rękawem, bo zapinasz w kroku i dzieciakowi nic się nie podnosi na pleckach, a koszulka przy ich ruchach potrafi się też poruszać i może być nie wygodnie, choć nie wiem, bo Ada nie chce mi powiedzieć czy to Jej przeszkadza czy nie 

Po nospie w sumie przeszło, ale dziś rano obudził mnie ten sam ból i nie wiem co to jest:-(