reklama

Wieści od cieżarówek

Witam
Niucha gratuluje!!! Niech Natanek zdrowo sie rozwija.Cudowny i gratuluje szybkiego porodu!!!
Ola to teraz już nie ma odwrotu jesteś następna potem Pati:) jak fajnie:)
Lucy mam wszystko w domu na zgage ale to czasem mi wogole nie pomaga albo na 2 minuty. Męczy bo męczy ale wytrzymię.Musze przestać jeść tak ciężko to wtedy chyba będzie lepiej.
Zmykam sprzątać do poniedizłku

reklama
Dzień Dobry!

Ja już po zakupach M mnie zawiózł i teraz tradycyjnie pojechał na rybki ma wrócić o 11 i pomóc mi sprzątać ale znając życie sama zaraz zacznę.
Synek w nocy urządził nocne harce chyba będzie nocnym Markiem po Tatusiu :)

Od dwóch dni bolą mi piersi i są takie twarde i co zaczęła mi znowu lecieć siara, rano jak wstałam to tylko dwie plamy na koszuli a może to temu że Tomuś ruchliwy w nocy taki?

Idę porozpalam w swoich piecach żeby było ciepło i będę powolutku sprzątała.
A jak byłam dziś w sklepie to zobaczyłam na półce taką chałwę do smarowania pieczywa i co zaśliniłam się jak mój pies i kupiłam :)

Miłego Dnia !!!!!!!

niucha GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!! niech Natan rosnie zdrowo:)) sliczny z niego chlopczyk:)))) a porod trwal 2 godz ze skurczami czy sama druga faza porodu?
martusionek tylko sie nie przemeczaj z tym sprzataniem:) no i smacznego swawol do woli bo ciaza jest usprawiedliwieniem:)))))))
kaira oj znam to cholerstwo:) mnie zgaga tez meczyla taka ze zadne srodki nie pomagaly choc manti , rennie i maaloxy to jadlam tonami

Ostatnia edycja:
Niucha GRATULACJE :) Też sobie życzę takiego porodu a Natanek śliczny:-)

LucyF ja mam 3 koszule, teraz tyle zamówiłam i się zastanawiam czy jeszcze z dwie sobie nie kupić, bo w razie co to nie chcę żeby P. musiał biegać i prać a najwyżej nie użyję.

Martusionek ja też zabieram się za porządki to razem z P.

Kaira u mnie plus diety cukrzycowej jest taki że zgaga nie męczy, częste i małe posiłki jednak dużo dają, tym bardziej, że ja Reni brać nie mogę, bo za bardzo słodzone. Nawet refluksu już nie mam.

niucha GRATULUJE!!! ale malenki cukiereczek z Natanka :tak: jejjj i rodzilas ylko 2 godzinki :-) super ze wszystko poszlo "gladko" ;-)
ola** ja cie.... ty juz jedna noga na porodowce :baffled: masakra jak zlecialo....ja patrzalam na woj suwak tak jak ty kiedys na suwaczek LucyF :-p wiec jak ty juz prawie rodzisz to mi juz niewiele zostalo :-D:szok:

my wczoraj zrobilismy napad na sklepy ;-) kupilismy wanienke,sojak pod nia,przewijak,przescieradlo,pokrowiec na przewijak,2 pajacyki(mama sprezentowala),lapki niedrapki...i wieeeeele innych rzeczy :tak: nawe komode w ikeii udalo sie drapnac za tanioche :szok: a jest fajna....brakuje mi jeszcze tylko lozeczka,wozka,poscieli,niektorych kosmetykow i pampersowi i kilku sztuk ubranek...a cala resze juz mam :-)
buziaczki dla wszystkich dzieciaczkow i pozdrowienia dla Mamusiek i ciezarowek ;-)

witam się KOchane!
Niucha, już gratulowałam:)
Ola, jak napisałaś, że Ty już tuż tuż, to aż mnie ciary przeszły.FAJOWOOOO!!!!!!
Ewelinko, ale ten syrop nie ma konsystencji typowego syropu.raczej jak sok z malin i ten smak czuje się najwyraźniej.no ale mam nadzieję, że zdrówko wraca do normy i już Ci nie będzie potrzebny
Aniołki, to już też fest zakupów masz za sobą.my wczoraj byliśmy w sklepie dziecięcym, ale tak na prawdę tylko po to, żeby zobaczyć jakiej jakości są rzeczy które wybrałam do zakupu na alllegro.no i muszę powiedzieć, że gdybym chciała to wszystko nabyć w sklepie, to na pewno min 500zł w plecy-takie ceny.
a dziś cały dzień pranie.przywiozłam od siorki rzeczy, które w spadku dostałam dla malucha i nie myślałam, że to tak dużo roboty wyjdzie.ale już nie mogę się doczekać.na łóżeczko jednak jeszcze poczekamy.

witam
no dziewczyny przedemna to obie ole są :-) ola** i ola81 :-) także ja mam jeszcze czas :-p

nic wiecej nie napisze bo musze sie zabrac dalej za dziubanie pierdów do budy bo nikt tego za mnie nie zrobi :/

reklama
A ja dopiero teraz przeczytałam!!!!!!!
NIUCHA!!!!ale super,ze już masz skarba przy sobie! gratuluję!
piękny synek!!!!!!!!!!!
a mi się ciepło zrobiło!!!! :)

jutro,a raczej dziś spakuję torbę w takim razie:)

Aniolki super,ze zakupy takie udane.ja to pamiętam suwak Agaty w 36tyg a kiedy to było:)
Gosiu co do koszul ja mam trzy dokarmienia,a na poród nei wiem czy nie spakuję normalnej

ja dziś zaganiany dzień,oglądaliśmy poraz kolejny wózki,ale już wiem jaki chcę kolor:)
potem imieniny taty,niedawno wróciliśmy.brzunio coś mi się dziś bardziej napina,neich ćwiczy

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry