Ewitka
Majowo-lutowa mama
No to pora zacząć staranka o rodzeństwo :-) Prawie dwa lata to świetna różnica wiekuEwitko ja bym nie mial nic przeciwko aby w domku miec jeszcze jednego takiego urwiska...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No to pora zacząć staranka o rodzeństwo :-) Prawie dwa lata to świetna różnica wiekuEwitko ja bym nie mial nic przeciwko aby w domku miec jeszcze jednego takiego urwiska...
W przyszłym tygodniu biorę się za pranie i prasowane dzidziusiowych rzeczy, bo już najwyższy czas

ale nic, trzeba swoje odczekać
Ja się cieszę, że już mam to za sobą
Teraz czekam tylko do końca grudnia, został mi jeszcze miesiąc w pracy.... i w końcu będę miała wolne
i juz tak cala para:-)

chyba osiwieje z tego powodu a w poczekalni jak zwykle padne na zawal do tego usg polowkowe...
dobrze ze maz ze mna jedzie bo bym przywalila jeszcze komus. Do tego dzis rano jak wsiadlam do auta i odpalilam to myslalam ze oszaleje same komunikaty ze to nie dziala itp itd (stal na deszczu dwa dni) pewnie wszystko za wilzalo bo wsiadlam o 10-30 i juz bylo dobrze ulzylo mi
ide na film zajrze pozniej bo cisza cos