reklama

Wieści od cieżarówek

Brzucholce piekne:)
A co do rozstepow jak mam całe stadko, trochę sie zmniejszają jak często używam peelingów. Mialam zamiar skorzystać z mikrodermabrazji ale sie boje, niby można przy karmieniu piersia ale nie mam do tego przekonania

reklama
a ja chcę na narty:) w tym roku nie odpuszczę choć jeszcze nie wiem jak to zrobię z małym ssakiem:) ale najwyzej M będzie niańczył.a co:)

a z tymi rozstępami ja się zainteresuję po porodzie:) póki co smaruję i tyle
o 1 1 mam na suwaku:)

hejka dziewczynki :-)
wchodze a tu takie wystrzalowe brzuchole ;-) co jeden to piekniejszy,a kazdy jaki inny :-)
my dzis kupilismy lozeczko i posciel :-) juz stoi jak bede miala chwilke to zrobie foto :tak: posciel narazie taka nieuprana do lozeczka dalam bo juz sie rodzice i moja mama na ogladanie zapowiedzieli to moga macac poki nie wyprane bo potem to juz nie az tak :-pa kupilismy wkoncu taka i rozek gratis dostalismy :tak:AMY ZDROWA POŚCIEL GIRAFFE 5el.+ROŻEK GRATIS !!! (1310762315) - Aukcje internetowe Allegro 3 czesciowa bo wypelnienie kupilismy jakies "lepsze"...zobaczymy w praktyce ;-)
i kilka ciuszkow znow dokupilismy ;-) w tygodniu maja dzwonic czy fura juz sprowadzona i w sobote ja pojedziemy odebrac :-)
buziaki ogromne dla dzieciaczkow,mamusiek i brzuchatek :tak:

Julitka moje dziecię też szaleje na maksa, że mam wrażenie, że mi z brzucha wyskoczy, ale lekarz mnie uspokoił na wizycie.

Aniołki pościel bardzo ładna, ja jestem na etapie poszukiwań.

Ja się dziś nasprzątałam i teraz to normalnie leże i odpoczywam

gosia mi zalezalo na jakosci i stwierdzilam ze ta cenowo jest ok i jakosc moim zdaniem swietna...zobaczymy po praniu ale uwazam ze satynowa bawelna jest przyjemniejsza od zwyklej...wiec polecam ;)

Ale tu w brzuszki obrodziło. Ola, Pati, jankesowa śliczne brzucholki, Ola i Pati to już wasze prawie pożegnalne zdjęcia z brzuszkami :-)
Ola, ja do szczuplutkich bynajmniej nie należę, niestety mam zbędnego tłuszczyku tu i tam, szczególnie na pupie i udach :-( no i teraz jak patrzę na te zdjęcia to już jestem większa z przodu :-)
Aniołki, bardzo ładna posciel.

Witam kochane kolejna bezsenna noc za mną:) Za oknem mam piękną zimę. Śliczne macie te brzucatki
JAnkesowa ale ci brzusio urósł;)
Ola znajoma dermatolog powiedziała mi że jeśli sie planuje w krótkim czasie kolejne dziecko nie ma sensu wlaczyc z tymi rozstępami laserowo.Zabiegi kosmetyczne dają liche efekty i trzeba wydać kupe kasy żeby było coś widać.Wszystko zależy od skóry..Najlepiej kupić krem na blizny, witamine e , sport, kremy na rozstępy i spokojnie schudnąc, napewno wybieleją.Ja mam coraz więcej i się tym nie przejmuje wezmę sie za nie po porodach:) I tytle lat miałam spokój a na sam koniec powyłaziły.
Niestety nie każdy ma taką skórę że nie ma rozstępów i choćby niewiadomo co się z nią zrobiło tak wyjdą.
Pati- a ty widzę nie tracisz figury od początku tylko brzusio rośnie:)
Aniołki swietna ta pościel i napewno będziesz zadowolona:)
idę spać, obaidek tylko pogdgarz z wczoraj, i niedziela odpoczynku.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry