reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wieści od cieżarówek

cześć dziewczyny :-)
chciałam do Was dołączyć jako jeszcze dość wczesna ciężarówka :-)
część dziewczyn kojarzę z wątku ciąża po poronieniu, a wątek podczytuję od jakiegoś czasu, ale nie miałam odwagi napisać.
Po dzisiejszym USG się odważę :-) Już zaczyna i być po mnie widać i maleństwo dokazuje - więc czas uwierzyć, że to i wątek dla mnie. :-)
Ciąża wychodzi z USG tak samo jak z OM, więc suwaczek jest wiarygodny :-)

reklama
No dokładnie, troszkę spokojniej, ponoć 1 trym. najgorszy...
Alicja widzę, że Twoje maleństwo lada moment będzie na świecie :-) :-D pięknie :-)

czekam z utesknieniem na ten moment :-)
a ja wlasnie bardziej po 12 tc wyluzowalam tzn bardziej uwierzylam w swoje malenstwo bo tak to panikowalam ze masakra ;-)

Witaj Ewcia u nas. Ciesze się, że usg w porządku. Również bardzo się bałam pierwszego trymestru, bo obie ciąże straciłam wcześnie.. teraz nadal się boję, ale to już chyba normalka;-) Spokojnych dalszych tygodni Wam zyczę:)
Jankesowa daj znać jak po wizycie, bo jakoś wcześnie miałaś mieć:-)
Pozostałe dziewczyny też niech się odzywają!

witaj Annas :-) no z tego samego powodu bałam się 1 trym. ... teraz nastawienie ciut lepsze.
Alicja na święta wielkanocne to już będziesz miała ładnego szkraba :-D
Ale też Wasze suwaczki ładnie wyglądają :tak:

Witam pisze tylko o sobie bo tyle co wrocilam. A wiec maly ma sie dobrze ja pozamykana na 4 spusty gin nic nie przewiduje ze predzej urodze, maly wielkolud ma 3150:shocked2: co wskazuje 37t5d jak tak dalej pojdzie to napewno przekroczy 4000. A jesli przekroczy 4400 to bedzie cesarka. Lepiej zebym urodzila predzej i sn no ale to sie okaze a nic na to nie wskazuje. Mam jakiegos grzebka wiec dostalam globulki.

Jakesowa super, że dobrze. Synuś wielki, mój 2 tyg temu ważył 2,5, w piątek dowiem się ile przybrał.
Edit: Jeszcze mi się przypomniało...:) brał Ci wymazy na paciorkowca? i czy robiłaś ponowne badania wr i te żółtaczkowe, bo ostatnio przeczytałam, ze do szpitala trzeba mieć świeże (przynajmniej 4-tyg) Mi zlecił na tę wizytę, a ja się pospieszyłam i zrobiłam w tamtym tyg. Mam nadzieję, ze będą ważne, bo troszeczkę kosztowały.

Ostatnia edycja:
reklama
Witam brzuchatki.

Alicja czekamy na wieści z porodówki :-)

Annas ja też miałam drugi raz robione wr i żółtaczkę, a to będą i tak świeże wyniki, więc 3 raz nie będziesz musiała powtarzać

Jankesowa tak czytałam o twojej wizycie i ze lekarz mówił Ci że jeszcze trochę pochodzisz, ale mi 2 dni przed porodem lekarka też mówiła, ze troszkę pochodzę, bo brzuch mi nawet się nie opuścił. Wszystko jest możliwe.

Do góry