reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wieści od cieżarówek

reklama
Ja tylko na chwilę chciałam sie pochwalić moim synkiem Kubusiem, bo już nie jestem ciezaróweczką więc uciekam od Was ale jeszcze napewno w przyszłości zajrzę.:tak:

DSCF0334.jpg
Lili gratuluje Weronika śliczna :-)

Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamusie :-)

Kasiaa - Kubuś jest śliczniutki , przystojniacha :-)
Lili - czekamy na Was :-)
no popatrzcie jak tak czytam Was to mi tak lżej na sercu , i strach gdzieś ucieka dawno nie byłam na rozpakowanych muszę i tam zajrzeć jeszcze bardziej się naładować pozytywnie.

Dziewczyny, wielkie dzięki, bardzo Wam dziękuję. :tak:
Wpadłam tylko chwilę poczytać i lecę, bo u nas tzw. sajgon. :-p Choć teraz dzieciaki śpią i jest chwila oddechu. :tak:

Lili oddychaj, oddychaj cieszcie się sobą:tak: jak się ogarniesz to wtedy wpadniesz my tu poczekamy! Dobrze ,że jesteście już w domku.

Cati to teraz czekamy na Twojego maluszka!

A mi wieczorem strasznie boli w krzyżu, nawet leżenie nie pomaga. wczoraj dzidziuś w końcu zaczął porządnie brykać.

Lill jak to fajnie brzmi: "teraz DZIECIAKI śpią" :-)

Napisz w wolnej chwili jak zareagowała Ada. Bo tłumaczyć to jedno, a rzeczywistość dla takiego 2latka to drugie. No i czekamy na fotki i story :-)

Martusionek może za dużo przemęczasz się w dzień? Ja tak mam jak dużo siedzę (np. w pracy), albo za dużo chodzę. Jak kilka razy w dzień się nie położę, to wieczorem krzyż wychodzi mi gardłem mam wrażenie.

reklama
Do góry