reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wieści ze szpitala (bez komentarza)

Mam wieści od Izy876
została przyjęta na oddział, ma tylko 2 cm rozwarcia ale pęcherz płodowy jest nisko i może pęknąć w każdej chwili. Gin się boi ze razem w wodami pójdzie pępowina. Pozdrawia wszystkich i trzyma za nas kciuki
My za Ciebie też:-)

reklama
hej dziewczyny

długo mnie nie było, ale melduje ze rozpakowałam się sn 13.04.013 o 19.16. Franek 3840g i 58 cm, zdrowy dostał 10/10. wczoraj nas wypisali do domu. w szpitalu był grzeczny a w domu daje popalic. poród straszny, ale opisze jak bede miała czas. mam problemy z pokarmem mały na butli, a cycki bolą

wieści od Izy876

Wczoraj o godz. 19.15 urodziła się nasza Lenka:-).Waży 3490 i ma 55cm i 9pkt apgar.Poród koszmar! Bez ZZo, myślałam ze umrę.Powodzenia dla nierozpakowanych jeszcze Kobitek, trzymam kciuki za szybkie i bezbolesne porody !!

A ja na patologii. Mialam dzis ktg i wyszly skurcze ponad 100, a ja ich kompletnie nie czuje, tzn odczuwam je jako spinanie sie brzucha i tyle. Glowka napiera juz bardzo mocno, wiec ze wzgledu na bardzo szybki pierwszy porod, lekarz zdecydowal, ze zostaje. Dziwnie mi tu, w ogole sie nie czuje na porod...

reklama
Do góry