reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Witam słonecznie

Witajcie,
mam podobnie, zwłaszcza po obiadku mam wrażenie że w spodniach się nie mieszczę , ale to tylko mi się tak wydaje
Rano za to jestem chudzielec ::) ::) ::)
Już nie długo
Dziewczynki na wiosną będzie trzeba troszkę garderobę unowocześnić .....

reklama
Haha ja już nawet się rozglądam w czym się wybiorę na chrzciny siostrzeńca w kwietniu :laugh: Będę w 16 tc... :)

Ja to pieknie brzmi 16 tydzien ciazy :) .. jeszcze tylko zostanie Ci 24 tygodnie i bedziesz musiala myslec o chrzcinach swojej kruszynki :)

Dziewczyny nawet nie mowcie ja w czerwcu mam wesele kuzynki ;D tylko ciekawe co ja wloze :laugh: ale widzie ze nie jestem jedyna ogladajac juz ciuszki ciazowe :laugh:
AAA no i moze wkoncu my zaplanujemy na kwiecien lub czerwiec slubik cywilny ;D a weselicho za rok w czerwcu (bo wtedy mam urodzinki )zeby malenstwa nie denerwowac :laugh:

Kallusia widze Wy tak jak my najpierw cywilny a pozniej koscielny :) ... mysmy cywilny  mieli we wrzesniu a koscielny w czerwcu :) ... a ktorego masz dokladnie urodzinki?? kwiecien czy czerwiec??  :)

Przepraszam, że tu zaglądam, bo ja jestem z lutówek, ale właśnie zobaczylam wspaniałą wiadomość. Moniqa - gratulacje. Czyli jednak luty. :D

No i pozostałym mamusiom również gratuluję.

Karola7 jednak luty, tak jak mowilas :) .. to mial byc ten miesiac :) ... tak starsznie sie ciesze :)

MoniQa   ja mam urodziny 14 czerwca  ;D a cywilny bedziemy robic teraz bo niechce wszystkiego robic na kolanie i nie chce sie stresowac  ;D DZIDZIA NAJWAZNIEJSZA !!!!  ;D a potem bede mogla poszalec  :laugh: HEJ

reklama
Do góry