reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

witam!!

reklama
drzewko, ja angielski. daj znac, jakby cos obilo Ci sie o uszy.

magdusiek, kto wie- moze sie i wybiore. sprobuje za poleceniem Ewy zdjecie wrzucic. pasemka mam- ale duuuzo blond.

efunia, bo Ty jestes atrakcyjna! wiec dobrze sie czujesz. :tak:

ja mam jakas depresje poodchudzeniowa. za pierwszym razem tez tak mialam - to chyba hormony. mam nadzieje, ze sie szybko skonczy.

a tak w ogole to wszystkie jestesmy piekne! HOT MAMAS! ;-)

Witam!
Vertigo,nawet nie wiesz jak mnie ubawiłaś swoją siwizną ,starością i obwisłością :-D:-D:-D przy nastepnym spotkaniu będę Ci sie wnikliwie przyglądała,bo przy pierwszym nic takiego nie widziałam :-D

Efunia,no teraz już wiem jak masz na imię ;-)choc najpierw mocno byłam zaskoczona KTO TO?

Drzewko, widzę ,że Twój kocur zniknął , ale Weronika w dośc nie typowej pozycji :-D próbuję odczytać jej napis na plecach ;-)

Vertigo,a co chcesz już zacząć gotować? ;-)Sprawdzę plan,bo mam jakies 2 egzaminy,muszę sprawdzić godzinki. Tak czy i naczej spotkamy się na bank !!!

kasiek no rozbroiłaś mnie :-D

ja też usiłowałam odczytać napis na plecach weroniki. ale nie wyszło. a myślałam ze w czytaniu jestem mocna :-)

karen
ale co na maila te ciuchy wysyłać? ;-) ja po tymku mam niewiele, ale wyszukam i wyslę. a zabawek tez kilka skubnę zofii ;-)

Karen - miło Cie widzieć, jak u Was?

Natalia zmuliła się placem zabaw do takiego stopnia, ze teraz usnęła :-) Jak nie moja córeczka.

reklama
Do góry