reklama
Vertigo
Październikowa Mama 2005
drzewko, ja angielski. daj znac, jakby cos obilo Ci sie o uszy.
magdusiek, kto wie- moze sie i wybiore. sprobuje za poleceniem Ewy zdjecie wrzucic. pasemka mam- ale duuuzo blond.
efunia, bo Ty jestes atrakcyjna! wiec dobrze sie czujesz.
ja mam jakas depresje poodchudzeniowa. za pierwszym razem tez tak mialam - to chyba hormony. mam nadzieje, ze sie szybko skonczy.
a tak w ogole to wszystkie jestesmy piekne! HOT MAMAS! ;-)
magdusiek, kto wie- moze sie i wybiore. sprobuje za poleceniem Ewy zdjecie wrzucic. pasemka mam- ale duuuzo blond.
efunia, bo Ty jestes atrakcyjna! wiec dobrze sie czujesz.

ja mam jakas depresje poodchudzeniowa. za pierwszym razem tez tak mialam - to chyba hormony. mam nadzieje, ze sie szybko skonczy.
a tak w ogole to wszystkie jestesmy piekne! HOT MAMAS! ;-)
mój mail to opica@poczta.onet.pl
na prawdę miło Was znowu "widzieć"
na prawdę miło Was znowu "widzieć"
Witam!
Vertigo,nawet nie wiesz jak mnie ubawiłaś swoją siwizną ,starością i obwisłością

przy nastepnym spotkaniu będę Ci sie wnikliwie przyglądała,bo przy pierwszym nic takiego nie widziałam 
Efunia,no teraz już wiem jak masz na imię ;-)choc najpierw mocno byłam zaskoczona KTO TO?
Drzewko, widzę ,że Twój kocur zniknął , ale Weronika w dośc nie typowej pozycji
próbuję odczytać jej napis na plecach ;-)
Vertigo,nawet nie wiesz jak mnie ubawiłaś swoją siwizną ,starością i obwisłością

Efunia,no teraz już wiem jak masz na imię ;-)choc najpierw mocno byłam zaskoczona KTO TO?
Drzewko, widzę ,że Twój kocur zniknął , ale Weronika w dośc nie typowej pozycji

Vertigo
Październikowa Mama 2005
Vertigo,a co chcesz już zacząć gotować? ;-)
chcialam zamarynowac mieso

kasiek no rozbroiłaś mnie 
ja też usiłowałam odczytać napis na plecach weroniki. ale nie wyszło. a myślałam ze w czytaniu jestem mocna :-)
karen ale co na maila te ciuchy wysyłać? ;-) ja po tymku mam niewiele, ale wyszukam i wyslę. a zabawek tez kilka skubnę zofii ;-)

ja też usiłowałam odczytać napis na plecach weroniki. ale nie wyszło. a myślałam ze w czytaniu jestem mocna :-)
karen ale co na maila te ciuchy wysyłać? ;-) ja po tymku mam niewiele, ale wyszukam i wyslę. a zabawek tez kilka skubnę zofii ;-)
reklama