reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Witaminki, witaminki..

reklama
86ania86
wiesz co nie wiem ale ja tez biore femibion i moe dziecie jest dosyc spore jak na dany tydzien ciazy i wlasnie kazal mi brac co 2 dni te witaminki, a juz chyba z 5 kolezanek mi potwierdzilo, ze kazda z nich brala te witaminki i kazda urodzila minimum 4kg

Sama tez zrobiłam sonde wśród znajomych o tym preparacie bo sama go biorę i wiecie co znajome które brały rodziły naprawde min 4000 i już, coś w tym musi byc!

ania my też z mężem ważyliśmy dużo ja 4400 a on 4200:-p
i też wątpię w działania tego femibionu bo raczej takiego leku nie było
moja córka wazyła 4260 a brałam zwykły falvit;-)

Wątpię w takowe działanie tego preparatu.
Skład witamin jest podobny jak u pozostałych tego typu preparatów.
Laski łykają, bo taki jest marketing - kusząca kampania reklamowa w prasie, na portalach kobiecych itp. Wydają dużo kasy na witaminy, zdrowo się odżywiają a potem wierzą w tego typu stwierdzenia.
To że jest drogi nie znaczy że najbardziej skuteczny w przypadku wagi dziecka.
Jak wcześniej napisałam, kiedyś nie było takich witamin a dzieci też duże się rodziły.
Producent tego specyfiku zaciera ręce, gdy specjaliści go zalecają spożywać a konsumentki rzucają takimi stwierdzeniami np na publicznych forach.

A ja chyba jedyna biorę prenatal ale kończy się no i zobaczymy. Mi gin w poprzedniej ciąży powiedział że on konkretnej nazwy mi nie poda bo wszystko ma podobne składy, a to tylko marketing i on reklamy nikomu nie będzie robił. A co to te DHA?:zawstydzona/y:

86ania86 pewnie ze pożartować można:tak:
w naszym stanie żarty są wskazane bo ja ostatnio jestem mega wkurzona na wszystko i wszystkich :-)

już zaczełam się zastanawiam czy ja jestem powalona czy inni :confused::confused::confused:

reklama
86ania86 ja to w ogóle mam z mężem serię mega wkurzających dni!!! codziennie jakaś akcja gdzie ciśnie podskakuje 500/500 - no ileż można !!

zastanawiam się kiedy to się skończy, może ze starym rokiem ? :-)

Do góry