dominisia875
Fanka BB :)
Hej Dziewczyny!!!!
Uff....wreszcie góra z malowaniem ogarnięta....teraz klatka schodowa i cały dół... :/ no ale cóż...chcemy zaoszczędzić pieniążki, to musimy pocierpieć
Ja swój okres mam mieć 20 maja...przy 30 dniowych cyklach...i mimo, iż założyłam też ten wykres ovu...to jakoś dziwnie to wszystko u mnie wygląda...nie za bardzo kumam....heh...szczególnie jeśli chodzi o ten śluz...no bo po serduchowaniu to już wogóle zielona jestem...zobaczymy jak to będzie...no i TRZYMAM ZA WAS KCIUKASY

Uff....wreszcie góra z malowaniem ogarnięta....teraz klatka schodowa i cały dół... :/ no ale cóż...chcemy zaoszczędzić pieniążki, to musimy pocierpieć
Ja swój okres mam mieć 20 maja...przy 30 dniowych cyklach...i mimo, iż założyłam też ten wykres ovu...to jakoś dziwnie to wszystko u mnie wygląda...nie za bardzo kumam....heh...szczególnie jeśli chodzi o ten śluz...no bo po serduchowaniu to już wogóle zielona jestem...zobaczymy jak to będzie...no i TRZYMAM ZA WAS KCIUKASY

. Pewnie jesli tak zrobię to w końcu zajdę bez problemów 
Cały kwiecień olałam,jeśli chodzi o staranka,bo miałam same problemy,głównie z rodziną,która ma pretensje o całe zło tego świata właśnie do mnie.Nie wytrzymałam nerwowo,musiałam dać sobie na luz. Dopiero teraz jako tako dochodzę do siebie,ale już o wiele lepiej jest.W związku z czym staranka czas zacząć znowu.;-) Z racji tego,że od ponad pół roku mam nieregularne cykle ( a zawsze miałam pięknie co 28 dni i w pierwszą ciążę zaskoczyło od razu),a w styczniu był już kompletny cyrk,bo 18.01 miałam ostatnią @,polazłam na początku marca do gina,to kazał mi czekać DO KWIETNIA
,na szczęście dostałam 15.03. Ale od tej pory znowu cisza...Więc wybrałam się dzisiaj do gina ponownie,dał mi jakieś krople Agnolyt,mają wyregulować cykl i pomóc zajść w ciążę.Noo i oczywiście powiedział,że jeśli @ nie przylezie do 27 MAJA
Buziaki dla Was!
Stwierdził, że chyba to węzły, to ja na odo jakie odczynowe czy może inne... biednego zatkało