Agaawa
Fanka BB :)
Cześć Nuuuska, ani jestem tutaj! Witam wszystkich.
wczoraj ukrop na dworze, a dzisiaj zachmurkowane i bedzie chyba padać. My sie pewnie do sklepu dużego wybieramy, mam plan żeby zakupić w Leroy firanki, zasłonki, dywanik do " salonu" i pekargonie na balkon. A do noszenia ciężarów zabieram mezulka.
) tym bardziej ze krwawienia jak zazynany prosiak, ledwo żyje.
Ja polecam wszystkim z ćwiczeń Vacuu - działa cuda jesli chodzi o oponke na brzuchu. Przed ślubem chodziłam przez 3 miesiące i pięknie zmniejszylam obwody. Suknie musiałam w talii zwezac, a potem i tak była za luźno
)
wczoraj ukrop na dworze, a dzisiaj zachmurkowane i bedzie chyba padać. My sie pewnie do sklepu dużego wybieramy, mam plan żeby zakupić w Leroy firanki, zasłonki, dywanik do " salonu" i pekargonie na balkon. A do noszenia ciężarów zabieram mezulka.
Ja polecam wszystkim z ćwiczeń Vacuu - działa cuda jesli chodzi o oponke na brzuchu. Przed ślubem chodziłam przez 3 miesiące i pięknie zmniejszylam obwody. Suknie musiałam w talii zwezac, a potem i tak była za luźno
wiec teraz mam myślowke, bo jak trujące to być nie powinny, ale żeby było smieszniej w zeszłym roku tez miałam pelargonie, do tego surfinie i bakobe, Nasz najstarszy kocur i kotka zajadali się kwiatkami
co mnie osobiście doprowadzalo do szalu, bo pięknie to wygląda, ja kupujesz kwiatki a w efekcie zostają same liscie bo gadzina wszystko wyzera
No i wszyscy zyja wiec nie wiem jak to jest do końca.
) i wracamy 5 maja. Jedyne co mi psuje humor, to spodziewana ok 2-4 maja @
1 maja powinnam mieć owu, staranka się rozpoczęły - może w końcu się załapię na ciążę, bo te miesiące to mi tylko tak przelatują koło nosa (w sumie to już tak ponad rok minął i nic :-()
....