No wiec witam i ja

Weteranka z lutowek, kwietniowek, teraz dolacze do Was jeśli mogę rzecz jasna
Agaawa zastanawiałam się wlasnie ostatnio gdzie zniknelas

W tym cyklu na pewno się uda zobaczysz.
Ja miałam wielka myslowke, bo okazało się ze nie jest wcale tak jak myslalam. Cykle od odstawienia anty były regularne - co 28 dni, niestety ostatni się zbuntowal, rozhulał i owu zamiast w 14 dc jak zawsze, była w 20dc a sam cykl trwal 33dni

No ale nic, mowie sobie - ten na pewno będzie już w porządku i wroci do normy, w tamtym było dużo stresow, do tego doszło choróbsko i tak się uzbieralo negatywnych rzeczy.
Owu powinna być dziś, ale wychodzi na to, ze znowu cos przegapiłam i owu się przesunela do 13dc. Bo od dwóch dni zamiast spadku mam wzrost, po spadku tempki w 13dc wlasnie. Niby o przytulankach nie zapomnieliśmy i były, ale zla jestem sama na siebie, ze zamiast w 11dc zacząć robic tesciory, zaczelam dwa dni później, gdzie objawila mi się jedna gruba, tlusta czerwona krecha, a druga nieco slabsza - wiec mysle, o cos się zbliza chyba...taaaa....a to był koniec.
dominisia może mój wykres Ci pomoze, choć nie jest zbyt atrakcyjny poki co, ale widać wyraźnie nizsza faze temperatur, w 13dc spadek i od wczoraj przeniesienie się na wyższe granice. Jeśli tempka jutro utrzyma się na tym poziomie, potwierdzi się moja czwartkowa owulka.
O fitnessie nawet mi nie mowcie

Mój Ł. postanowil, ze bierze się za siebie i za swoje kilogramy, no i rzeczywiście, w ciągu 2 tygodni zrzucil już 5 kg. Ja oczywiście nic. Malo tego, podpatrzyl mój Skalpel ( na pewno wiecie co mam na myśli - Ewa Chodakowska ) i dwa dni temu obrobil cale 45 minut z Nasza Olka, a ja padlam po 15 minutach jak mucha. Jestem chyba bardziej zardzewiala niż myslalam

Do tego wczoraj w końcu wybrałam się do lekarza i okazało się, ze bol kolana jaki mi doskwiera od 3 tygodni nie jest bolem związanym z zakrzepica jak myslalam, tylko w dole podkolanowym zaczyna mi się tworzyć torbiel z plynem

wiec czekam do wtorku, przejde się do ortopedy i zobaczymy jak on się na to zapatrzy.Ale już wczoraj kiedy z Nim rozmawiałam ( pracuje w Przychodni, może kiedyś będę pomocna z wiedza medyczna ) powiedział, ze bez rezonansu się nie obedzie.