• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wiwat maj! Staraczki majowe 2013

reklama
Agaawa dlaczego Ty się tak stresujesz? Może przez te nerwy i ciągłe myślenie o tym czy przyrasta czy nie po prostu ta beta Ci nie rośnie? Nie znam się dokładnie na tym, ale powinnaś troszkę wyluzować, odpocząć i nie myśleć wciąż o tym czy aby na pewno wszystko jest w porządku? Każda z nas myśli o tym i chce żeby było wszystko ok, ale takie zamartwianie się nie pomoże, a może tylko pogorszyć sytuację, także radzę wrzucić na luz zająć się codziennymi sprawami, nie przemęczać się za bardzo i wszystko powinno być ok.
Trzymam mocno &&&& za Ciebie Agawa i za Twoją fasolinke i w ogóle za wszystkie kobitki, które zaciążyły. Za kilka miesięcy będziesz tulić małego/łą do piersi :tak:

U mnie beta wzrosła z 200 w pn do 476, czyli zwalnia tempo wzrostu. Jestem złe myśli. Mam złe przeczucie.

Przyrost bata hcg nie powinien być mniejszy niż 66% w ciągu 48h, 114% w ciągu 72 h i 175% w ciągu 96h, tak więc u Ciebie jest większy przyrost niż 114% w ciągu 72h, więc nie masz się czym martwić:-)

hej dziewczyny, troche sie przeraziłam bo to moje plamienie owulacyjne wygląda jak miesiączka, obfite i znajdują się jakieś skrzepy, robie codziennie test owulacyjny ale 2 kreski nadal mi sie nie pojawiły..

Elmo gratuluję z całego serca !! ;))

reklama
Doska troszkę dziwne chyba takie plamienie owulacyjne... w końcu to powinno być plamienie, a ty piszesz, że jest obfite jak na @
Może któraś z Dziewczyn coś więcej Ci doradzi, ja nie miewałam nigdy takich plamień więc nawet nie umiem Ci nic powiedzieć...

Elmo mam nadzieję, że prześlesz nam teraz troszkę fluidków ~~~~
Jeszcze raz Ci gratuluję! Coś mi mówiło, że Ci się uda :tak:

Agaawa zaczynasz mnie denerwować :-p:-p Przestań się Kobieto w końcu denerwować, stresować, itd. itp. Fasolka to wyczuwa... Nie słuchałaś nas jak mówiłyśmy, że Ci się udało i będzie fasolka.... i co miałyśmy rację?? Teraz też nas nie słuchasz.... a my mamy rację :tak: Tak więc uśmiech od ucha do ucha poproszę i więcej spokoju. Wszystkie trzymamy mocno kciuki za Ciebie i Toją dzidzię, tak więc musi być dobrze &&&&&&&&

|| Anna2101 , Katherinne , Delewarre , Dominisia875 , Małkus , Agaawa, Asicka3, Ni_kusia, Elmo2
09.06 - Ulika
12.06 - Hai24
18.06 - Ewka358
20.06 - Waiting4beans
30.06 - Tygryseczek
01.07 - Moniqaa

03.07 - Neta81

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry