Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nikusia, beta przerasta prawidłowo ok. 100% co 48h. Takze wychodzi mi, ze powinnas sie spodziewać bety ok. 350 - 400. Takze sie nie nastawiaj na 1200 po 4 dniach.
Ktos pomysli ze bez sensu plotę, ze dzieci powinny rodzic sie z milosci a nie z takiego planowania. A ja taka wlasnie mam nature planowacza, zycie mnie nauczylo ze jak sama o siebie nie zadbam i wszsytkiego dokladnie nie poukladam i nie zaplanuje to nikt mi tego nie da. A mojego meza kocham najbardziej na swiecie i sex z nim to prawdziwa przyjemnosc ;-) Wiem ze wiele kobiet ma problemy i chocby nie wiadomo jak planowaly i strzelaly nie wychodzi ale wiem tez ze wiele kobiet dlugo sie stara bo stara sie w niewlasciwym momencie, nasze organizmy sa tak rozne i sama wiem po sobie ze ta owulacja byla zawsze w innym dniu cyklu i o innych porach.
Mniej sie udzialam, bo jak wiecie nasze staranka odłożone są na lipiec, także narazie spokój, czekamy na NASZ miesiąc, którym mam nadzieje będzie właśnie lipiec