reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wizyta u lekarza

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Magdalena śliczna dzidzia no i pokaźnych już rozmiarów. Gratuluję!!!

reklama
magdalena - zdjecie super wyrazne i juz spory chlop :)

no to i ja zdam relacje - zdaje sie ze czekamy jeszcze na kogos - mialysmy 3 isc do gin w poniedzialek :)

malenka - jak to lekarz okreslil nie ma nic miedzy nogami wiec na 100% dziewczynka (ale z tymi procentami to roznie bywa :) ) - wazy 2050 g czyli juz kawal baby; ciezko bylo dokonac pomiaru bo glowka umiejscowila sie w kosci miednicowej (to nic strasznego :) ); usg bylo takie szybkie kontrolne wiec bez fotek; bylo tz usg dowcipne, bo po badaniu na fotelu okazalo sie ze ciaza opadla jeszcze nizej niz poprzednio (a juz bylo nisko); na szczescie okazalo sie ze szyjka jest dluga i zamknieta ale ja mam na siebi uwazac i duzo lezec; tzn ide na zwolnienie; mialam juz od dzis, ale dostala jeszcze tydzien dyspensy na uregulowanie swoich rzeczy w pracy; wiec od poniedzialku czeka mnie boskie leniuchowanie w domu (o ile to mozliwe obslugujac jednoczesnie 5-latka :) ); ale maly bedzie chodzil dalej do przedszkola wiec chociaz te kilka godzin odpoczynku;
teraz pozostaje mi powiadomic o tym fakcie przelozonych (mailem - bo sa na urlopie :) )

ale sie nie martwcie - w domu mam net wiec bede dalej do was zagladac i was zanudzac :)

milego dnia

Idzia, w tym mikrobrzuszku 2 kilowa dziołcha? Jednak ta ciaża to naprawdę cud.
Oczywiście wiem, wiem, ze wielkość brzucha nie świadczy i wielkosci dziecka.
No cóż te nasze maluchy teraz rosną jak na drożdzach.2 tyg temu nasza miała 1600, ale teraz czuje z każdym dniem jak powiększa swoje rozmiary, no i czuję te kilosy, ach....

Aaaa byłam wczoraj na pierwszym spotkaniu w szkole rodzenia. Superowo.Mieliśmy wykład o diecie po porodzie i jak stopniowo wprowadzać pokarmy. Później trochę ćwiczeń:) Jutro kolejne spotkanie:)

Idzia ja rozumiem, że u mnie się te 2kg zmieszczą, ale gdzie ty pomieścisz swoje??????
Poza tym uważaj na siebie i faktycznie leniuchuj ile się da :)

Ależ Idzia zanudzaj nas jak najczęściej, Twoje rady są bardzo przydatne. Gratuluję dużej zdrowej dzidzi

dziewczyny sama bylam zaskoczona waga dzidzi bo przytylam tylko 5-6 kg (zaleznie od wagi :) )
a zanudzac nie przestane - obiecuje :)

Magdalena fajne fotki i synek juz całkiem spory :)

Idzia leniuchuj ile się da, to rzeczywiście cud że w tak małym brzuszku mieści się już tak duża córeczka

reklama
właśnie jak ona to robi ???
ja mam wielki brzuch (wieczorkiem postaram się wrzucić fotke), na + jestem ok. 10kg,a mimo to pod biustem jak podniose ręke pokazują się żebra :o

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry