reklama

Wizyta u lekarza

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ja po wizycie u dentysty;)
zrobil mi tak delikatnie ze ni trosze bolu nie poczulam - robil bez znieczulenie powiedzial ze mozna zrobc zastzryk ale on woli mi nie robic (zna mnie od nastolatkie:)) i mu zaufalam nie zlauje bo niec a nic nie bolalo:):)
uf ale jescze z 3 wizyty pzredemna;)

reklama
ja mam superową dentystkę
wszystkie zeby mi wyleczyła po drugiej ciązy
teraz tylko powinnam isc na kontrolne oglądanie zębów

aska00 pisze:
No widzisz. Ja tam wolę iść dziesięć razy do ginekologa niż raz do dentysty.

Oj Asiu ja też!
Krawienie dziąseł u mnie już trochę przystopowało, ale jest ciężko.

Wczoraj byliśmy u lekarza, wszystko dobrze oprócz tego że muszę łykac magnez, bo mam go bardzo mało.... co może wniedalekich tygodniach spowodować niepotrzebnie wczesniejsze skurcze macicy... troche się przestraszłam, ale biore magnez i wierzę że się poprawi...
Kubuś w 29 tygodni waży 1300g i coraz bardziej rozrabia :) Już się nie moge doczekać!!! :)

aska00 pisze:
No widzisz. Ja tam wolę iść dziesięć razy do ginekologa niż raz do dentysty.

A ja preferuję gina tylko teraz w ciąży. Jakoś wcześniej zauważyłam, że częściej i łatwiej mobilizuję się do odwiedzin u dentysty. Niestety szkoda, że muszę, bo mam słabe ząbki :(

A więc czas na relację po dzisiejszej wizycie. I czekam na relację mamuś, które też dziś odwiedzały gin.
Okazalo się, że nasze Maleństwo wcale nie jest takie maleńkie - 2kg chłopa! Już grzecznie główka do dołu. Wszystko ok, wyniki w porządku. Kolejna wizyta w połowie marca, a to już będzie tak tuż tuż przed porodem :)
Załączę profil Maluszka i zdjęcie jego dziurek w nosie i górnej wargi. Nos ma taki duzy jak rodzice :)

reklama
magdalena pogratulowac slicznego chlopczyka, profilek sliczniutki no i waga tez juz calkiem konkretna....ale najwazniesze ze jestescie zdrowi..ja dopiero w piatek mam wizyte i tez robie USG (nareszcie moj gin sobie kupil do gabinetu) no i wazne ze moj Dominik bedzie ze mna to zobaczy na wlasne oczy dlaczego ostatnio mam zadyszki jak wchodze po schodach...bo tez mam wrazenie ze synus to do 2 kg chyba sie zbliza albo ja powinnam mniej jesc ;D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry