reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wizyty i Lekarzy, badania, zdjęcia z USG

Nina, mi przy czkawce malucha brzuch nie twardnieje, jest wlasnie takie rytmiczne podskakiwanie i wrazenie jakby banki mydlane pekaly w srodku ;) Przy skurczach caly brzuch sie spina.

reklama
Mnie to tylko wkurza, ze czkawkę za każdym razem czuję gdzie indziej... Ale tak jest jak napisała Jouluatto: rytmiczne podskakiwanie brzucha i nie boli tylko.... wkurza... Mój pierworodny miał czkawkę pomiędzy skurczami w czasie porodu, ożłopał się drań mały jeden i spokojnie sobie czkawkę miał :szok:

Ja po ostatniej wizycie, teraz już tylko na ktg od przyszłej środy mam przyjeżdżać. Szyjka długa, ale zaczyna się otwierać:-). Przy Zośce otwierała się z prędkością światła, więc może i teraz na dniach coś się ruszy.

Czkawka irytująca jest, przez parę minut brzuch rytmicznie podskakuje

dzięki dziewczyny to już teraz wie, że sobie czka po prostu i to żadne skurcze :p

magda czekamy na info o pojawieniu się malucha w takim razie ;)

Magda to brawo:) Kolejna dziewuszka na lini startu do porodu:) Ach u mnie coraz bardziej ekscytacja narasta i te 3 tyg do zdjecia krazka.

Oj jak ja tej czkawki nienawidzę :wściekła/y: moja ma kilka razy dziennie.

Magda, no super! U Ciebie już taki czas, że spokojnie coś się może zaczynać, dzidzia donoszona i utuczona:)

reklama
Do góry