reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wizyty u ginekologa, badania, zdjęcia u USG

reklama
Kruszka bedzie dobrze.. Ja sie strasznie martwiłam i wyszło wszystko dobrze:) a ile sie napatrzyłam z każdej strony ohoho :) mówiłam mojemu zeby żałował ze go nie było bo to naprawde ciekawe tak nawet narządy "podziwiać".. Ale w pracy musiał byc.. Trzymam kciuki :)

Lidia gratuluje potwierdzenia dziewczynki :D Eh zazdroszczę tych kolorowych sukieneczek :p

Lucalew gratuluje synka !! Super :)

dziękuje za kciuki. Dobr wpływają na wszystko.

Po wizycie jestem zadowolona. Łożysko mam na przedniaj ścianie stąd kiepska wyczuwalność ruchów.

Mały był mega super exta grzeczny. Dał się wymierzyć od stóp do głów. Sisiora pokazał na dzień dobry :p mały ekshibicjonista. Wszystkie poiary w normie. jak na 20 tydzień. Waga szacowana 326gram, Wód tyle co trzeba.
Móżdżek ma aż 2 cm :) Udko 3.22cm, Obw głowy 17.4cm, brzuszka 14. 6cm, NT 0.43cm,

Wszystko jak należy. Serduszko super zdrowo biło. Ten mały dużo spokojniejszy niż Jocha jest... zobaczymy jak to będzie w realnym świecie. Jutro wstawie zdjęcia.

Dziękuje za wsparcie.

Kciuki zaciśnięte za następne wizyty obowiązkowo,

Lakara, Papui gratuluję udanych wizyt.
Lunera ja nawet swojego dziecia nie ogarniam odkąd taki duży już [emoji12] Ale w poniedziałek znowu mam usg i zobaczymy może się ładnie pokaże [emoji4]

reklama
Do góry