reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wizyty u ginekologa, badania, zdjęcia u USG

reklama
Beatko super wiadomosc, ciesze sie bardzo. Powiedz tylko czy usg tez mialas czy tylko na fotelu Ci badali szyjke?
Zazdroszcze tez bym juz chciala chodzic albo chociaz siedziec.

Beatko kurcze nie chce straszyc bo wiesz ze moja szyjke to wlasnie na usg babka zmierzyla bo dzien wczesniej na fotelu na ip doktorek wyslal mnie do domu bo nic nie zauwazyl. Nie chcesz moze jeszcze to prawdzic?

Lucalew nie nawe mi się macica nie spina. No kurcze chyba wie co mowi doktorek. Jakbym chciała sprawdzić to bym musiala isc prywatnie a teraz nawet kasy nie mam

Beatko super ale ja tez bym chyba dla pewnosci sprawdzil na usg.. wogle moze byc tak ze bez sensu lezalas bo jak on sprawdzil szyjke palpacyjnie hmm.

reklama
No ja tez mam taka nadzieje:-) nie no jakby mi się jakos często brzuch stawial to co innego ale skoro juz mi się uspokoil to chyba ok. No kurcze żeby człowiek nie byl pewny lekarza..hmm.. odkad biorę luteine i magnez jest całkiem inaczej. A wam w Anglii sprawdzaja szyjke?

Do góry