kadza
Fanka BB :)
noo u mnie rh- a facet rh+ i teraz ide robic badanie na konflikt dziwne że nie pytała was o grupe krwi to chyba wazne jest. u mnie to już drugie badanie a będzie jesszcze jedno
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
no ale do rzeczy, kochane ja juz tu wam pisalam jakie konsekwencje moga byc konfliktu!! pilnujcie tego bo to naprawde wazne !!! 

A jak ja mam grupę krwi AB Rh- a nie wiem jaka mój mąż (ale wydaję nam sie że ma Rh+) to co wtedy, dostaje się jakiś zastrzyk czy jak?
/

), ale nikt się generalnie nie czepiał. Na skurcze (łydek) zalecenie dodać nieco wapna.
:-)