reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

Agusia co za babsko :crazy: ale dbrze, że potem na telefon udało się złapac kogoś normalnego... a może maluszek sam zechce wyskoczyć w nocy i wywołanie nie będzie potrzebne? Trzymam kciuki za jutrzejszy dzionek :tak:

reklama
Agusia :szok::szok::szok::szok:
Ja nie wiem taki zawód specyficzny a czy tu czy w PL tak czesto sie trafia na takie baby :wściekła/y::wściekła/y:
Tylko jak widac z jedna zasadnicza roznica- w Polsce zadnej zołzy ruszyc ni emozna nie daj boze skarga kazda siebie kryje- Tu jak widac zupelnie inna spiewka :crazy:
Uff jak dobrze, ze nie odpuscilas i wlaczylas.. juz w zapomnienie nie ma co sobie glowy zaprzatac! Jutro twoj wielki dzien!!
I jak bys nie chciala rzezbic przez tel wchodzac moge ci wyslac numer tel cobys smska mogla skrobnac na szybko chociac :)

ah jej ja jakbym sie tak zdenerwowala to pewnie bym z nerwow nie umiala tak pogadac :( Naprawde angielski mam na bardzo dobrym poziomie ale nerwy w takiej sytuacji z wredna polozna to ... :no:

Agusia ale miałaś przejścia... jak widać to zależy na kogo się trafi... ale dobrze że tak się to skończyło :-) i może jutro już będzie po wszystkim :-) wypocznij dziś bo jutro potrzebujesz dużo siły :-)

Agusia :szok::szok::szok::szok:
Ja nie wiem taki zawód specyficzny a czy tu czy w PL tak czesto sie trafia na takie baby :wściekła/y::wściekła/y:
Tylko jak widac z jedna zasadnicza roznica- w Polsce zadnej zołzy ruszyc ni emozna nie daj boze skarga kazda siebie kryje- Tu jak widac zupelnie inna spiewka :crazy:
Uff jak dobrze, ze nie odpuscilas i wlaczylas.. juz w zapomnienie nie ma co sobie glowy zaprzatac! Jutro twoj wielki dzien!!
I jak bys nie chciala rzezbic przez tel wchodzac moge ci wyslac numer tel cobys smska mogla skrobnac na szybko chociac :)

ah jej ja jakbym sie tak zdenerwowala to pewnie bym z nerwow nie umiala tak pogadac :( Naprawde angielski mam na bardzo dobrym poziomie ale nerwy w takiej sytuacji z wredna polozna to ... :no:

wyslij mi na msg , choc ja zazwyczaj z telefonyu na bb siedze wiec bede pisac ale wyslij to napisze jak sie kluska urodzi :)
ja jesli chodzi o angielski to jak mam nerwa to robie sie bee i wredota zemnie ogolnie nie mam problemow z wyrazaniem co i jak :tak:

dzieki dziewczyny za komenty - dalej boli mnie glowa od placzu id zaraz sie kapac i spac - chy trzeba wypoczac :tak:

agusia najważniejsze, że juz się możesz uspokoić - odpocznij trochę, odpręż sie na chwilę i wszystko będzie dobrze. O tamtej zołzie nawet nie myśl - dobrze, że są też ludzie kompetentni i udało Ci się do nich dotrzeć. Trzymam mocno kciuki, co by juz teraz tylko dobrze wszystko sie toczyło - bez nerwów i stresu :-) Trzymaj się dzielnie.

reklama
Do góry