reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

hej dziewczyny,
wróciłam ze szpitala. normalnie jestem dętka. mała dalej jest do tyłu z brzuszkiem o 2 tygodnie. teraz już wiem o co chodzi z tymi wszystkimi parametrami i dlaczego ten brzuszek jest taki ważny. opisze Wam więcej później, póki co normalnie nie mam siły. jestem pokuta, wymęczona i chce mi się ryczeć.
może jutro będzie lepiej.
pozdrawiam Was wszystkie

reklama
nefi wypoczywaj i jak tylko dojdziesz do siebie to pisz, bo zainteresowana jestem bardzo tą różnicą w terminie :sorry2:.

hmm niewiem gdzie zamiescic informacje bo ja tez dzisija bylam u lekarza i tez mam dobre wiesci :p malutka osluchana opatrzona wywazona :) a wiec plucka czysciutkie serduszko bez szmerow bez jakich kolwiek nieprawidlowosci (chodzi o osluchanie) wazy juz 2800 :) niestety niechciala nuzki wyprostowac i niebyla zmierzona ale najwazniejsze ze przybiera i nikt nie moze uwierzyc ze to wczesniak jest :) z takiego tygodnia ;)

nefi wypoczywaj zregeneruj sily ijak bedziesz miala chec to nam napiszesz wsyztsko :) :* buzia kochana bedzie wsyztsko dobrze

Ostatnia edycja:
reklama
mini dzieki zapomnialam o tym watku i nawet go niezauwazylam aszukalam gdzie by tu zamiescic ;) hmm wiec kolejne informacje bede umieszczac tam :)

Do góry